Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinçli yapmak, misal Belhandanın leş gibi oynayıp Fernandonun iyi oynadığı maç sonrası bile gelip aynı davranışları sergilemek.

Ne bilinclisi yaw ona gore Belhanda iyi oynamis, Fernando ise kotu oynamis oluyor iste

Adam topculari sahada ne kadar kostugu, dikine ne kadar dribbling yaptigi ve pesine ne kadar rakip taktigina gore degerlendiriyor

Fernandonun en kötü hali bile iyidir. En azindan bir cok mac faydasi oldu.
Belhanda hangi maç iyi oynadi gençlerbirliği maci haric ?
Ulan adam 7 attigimiz karabük macinda bile bir halt yiyemedi hala savunuyosunuz şunu

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne bilinclisi yaw ona gore Belhanda iyi oynamis, Fernando ise kotu oynamis oluyor iste

Adam topculari sahada ne kadar kostugu, dikine ne kadar dribbling yaptigi ve pesine ne kadar rakip taktigina gore degerlendiriyor
Demek sana göre öyle, bana göre değil. Attığı biz şampiyon olurken buradaydık, siz neredeydiniz mesajı benim için bu kişi hakkında bu mevzuya bu kadar masum bakamamak için yeterli.

Hatırladığım kadarı ile Galatasaray şampiyon olurken biz kuzey kutbunda buzlarda yuvarlanıyorduk.

Valla reisin Fernando takintisi var bunu soylesen reddedecek degil

Kafayi Fernando'yla bozmus diyebiliriz

Bir yandan da Belhanda takintisi var pozitif anlamda

Bence bir basliga girip oradan cikmamasi, bir futbolcuyu cok begenip oburunu begenmemesi forumda olagan seyler

Dunya Kupasi oncesi bir iki ay yurt disina gidecegini falan soylemisti diye hatirliyorum, yazin olmayacagini soylemisti yani

Hakaret falan etse hak verecegim ama etmiyor da yani, ediyorsa da ben bilmiyorum
Massai Mara'nın geniş düzlüklerinde Aslan avına gitti herhalde ki internet kullanamadı.Mobil olup millete cevap yetiştirdiği günleri de çok iyi biliyoruz Hamza merak etme.Neyse milletin asabını bozmasın saçmalayıp yeter.İsterse milyon yıl girmesin

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hamza çok net bir örnek istersen, Belhanda iki maçta yok yere atıldı adam yine toz kondurmadı, kartlar konusunda sadece rakibi ve hakemleri suçladı. Fernandonun gördüğü sarı kartlara bile etmediği laf kalmadı. Yani öyle oyuncuların sahada koşması, dikine oynaması falan benim için bu kadar masum değil bu durum.

Demek sana göre öyle, bana göre değil. Attığı biz şampiyon olurken buradaydık, siz neredeydiniz mesajı benim için bu kişi hakkında bu mevzuya bu kadar masum bakamamak için yeterli.

Hatırladığım kadarı ile Galatasaray şampiyon olurken biz kuzey kutbunda buzlarda yuvarlanıyorduk.

E sen adami yazin burada olmayip sezon baslayinca gelmekle provokator diye suclarsan o da kendini boyle savunacak tabii. Bu anormal bir durum da degil oysa ki, bircok uye boyle yapiyor yani. Adam degil falan demeye de getirmissin ortaligi germenize gerek yok bunu diyorum sadece.

En kotu ihtimalle dayanilmaz seviyede aptalca buluyorsan mesajlarini yoksay gitsin.

Massai Mara'nın geniş düzlüklerinde Aslan avına gitti herhalde ki internet kullanamadı.Mobil olup millete cevap yetiştirdiği günleri de çok iyi biliyoruz Hamza merak etme.Neyse milletin asabını bozmasın saçmalayıp yeter.İsterse milyon yıl girmesin

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olabilir ama yazin foruma ara veren cok oluyor. Benim de tam demek istedigim asabiniz bu kadar basit bir seye bozulmamali (Fernando kotu, Belhanda iyi cumlesi asap bozucu olmamali).

Hamza çok net bir örnek istersen, Belhanda iki maçta yok yere atıldı adam yine toz kondurmadı, kartlar konusunda sadece rakibi ve hakemleri suçladı. Fernandonun gördüğü sarı kartlara bile etmediği laf kalmadı. Yani öyle oyuncuların sahada koşması, dikine oynaması falan benim için bu kadar masum değil bu durum.

Yav tamam diyelim ki birini o kadar begeniyor ki ne yapsa gozune batmiyor, oburunden de o kadar nefret ediyor ki ne yapsa gozune batiyor. Onyargilardan ibaret olsa ve yaptigi yorumlari sacma bulsan bile sacma yorum = provokasyon, tetikcilik diye dusunmemek gerek.

E sen adami yazin burada olmayip sezon baslayinca gelmekle provokator diye suclarsan o da kendini boyle savunacak tabii. Bu anormal bir durum da degil oysa ki, bircok uye boyle yapiyor yani. Adam degil falan demeye de getirmissin ortaligi germenize gerek yok bunu diyorum sadece.

En kotu ihtimalle dayanilmaz seviyede aptalca buluyorsan mesajlarini yoksay gitsin.

Olabilir ama yazin foruma ara veren cok oluyor. Benim de tam demek istedigim asabiniz bu kadar basit bir seye bozulmamali (Fernando kotu, Belhanda iyi cumlesi asap bozucu olmamali).
Yahu istediği zaman girebilir, sadece o kadar süre olmayıp maça iki gün kala ve ne tür mesajlar ile döndüğüne ben senin kadar masum bakmıyorum. Bu kadar uzun süre olmayan adam daha bismillah selamünaleyküm bile yazmadan Fernando dedi yahu. Yoksa ne halt yerse yesin, ister gitsin Afrika'da kabile reisi falan olsun.

Millet Belhandayı kamp performansı ile eleştiriyor bu Fernandoya yapılınca mı yanlış oluyor , Fernandoyu sevenler bile kötü olduğunu kabul ediyor şuan ne var ki bunda

belhandayi kamp donemi icin degil BUTUN SEZON icin elestiriyorlar.
Fernando da BOK gibi oynadi Kamp donemi. Yine de Adam neler yapacagini gorduk goruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt