Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak işte objektif yorum kipirdadi ya Fernando
Bu ne?
Objektif olma ihtiyacı olan sensin yahu. Takım bu oyundan çıktıktan sonra top oynamaya başladı, Fernando on dakika sonra çıktı oyundan. Senin ise kimin konusuna neler yazdığın malum, ağzına objektif kelimesini alma yahu günah.

Şu leş Selçuk’un bile oyuna girdikten sonra 2 tane pası var hücum oyuncularımızı kaleciyle karşıya bırakacak. Gomis’e attığı pas, Garry’ye attığı pas.

Bu anca rakibe atsın.

Takım oyundan çıktığı an itibari ile top oynamaya, pozisyonlar bulmaya başladı.

Tek bir mac iyi oynamasinin bir getirisi yok Hamza :D

Bize düzenli iyi performans verebilecek bir orta saha lazim, bunun gibisi degil. Bir mac 20 dakika iyi oynar, haftalarca konusurlar bunu ama sonuc olarak elde var sifir.

Tamam bence de Belhanda'dan iyisi lazim bize

Ama konu bu degildi ki? Ben Belhanda yeterli de demedim.

Totem yapmak adina bugun kralin showu var gibi seyler soylemen gerektigini soyledim. Oyle istemeye istemeye totem olmaz. Hadi iyi oyna da utandir bizi totem degildir. Tarafina gececeksin ki totem olsun.

Bu arada 4-2-3-1'e donup orta sahayi Donk - Selcuk, onlerinde forvet arkasi Feghouli mi denesek diye dusundurdu bu mac

İlk yarı idare etti 2. yarı beğenmedim , Donk ve Belhanda ile oynayabiliriz diye düşünüyordum ama Eren değişikliği geldi hayırlısı buymuş çok dengesiz oynasakta golü bi şekilde bulduk

bunun gibi salak salak oynayan bir oyuncu zor gördüm. Kendisi bile bilmiyor nerede oynadigini beyinsiz herif. Dügünler de bile oynatmazsin bunu

Birisi 9 milyon verse ve biz den senelik 1 milyon maas isterse 2021e kadar, bizim transfer bütcemiz 9 mi 6 milyonmu olur? 9 kaliyorsa hemen postalansin

Sasirtici bir sekilde bugun sahanin en kotusu degildi yalniz hocanin bunla ilgili verdigi demecler ve pozlar yuzde yuz yalanmis ilk firsatta gotune tekmeyi basar gibi

Keske Atalay iyi olsa da kesse bunu

Buna futbolcu diyen gitsin voleybol izlesin, bu herif İsveç kadın milli takım da bile siritir

Sasirtici bir sekilde bugun sahanin en kotusu degildi yalniz hocanin bunla ilgili verdigi demecler ve pozlar yuzde yuz yalanmis ilk firsatta gotune tekmeyi basar gibi

Keske Atalay iyi olsa da kesse bunu

Fegh i 10 no da oynat. Baya iyi oynadi bugun. Kanatlar Garry + Sinan/Onye/Yunus

Fegh i 10 no da oynat. Baya iyi oynadi bugun. Kanatlar Garry + Sinan/Onye/Yunus

Benim de aklima bu geldi

Bence olur mu olur arkada da Donk - Fernando

Ama iste Fernando da cok kotu onun yerine de adam bulmak gerek, Celil olur mu acaba

Ya da transfer falan yapar miyiz

Su anki haliyle Selcuk Donk disinda herkesi keser

Benim de aklima bu geldi

Bence olur mu olur arkada da Donk - Fernando

Ama iste Fernando da cok kotu onun yerine de adam bulmak gerek, Celil olur mu acaba

Ya da transfer falan yapar miyiz

fernando baya formsuz. Olur diye dusunuyorum umuyorum. Neler yapabilecegini 1. Devre + ikinci devre 2-3 macta gosterdi yani.

49bf981bd3d11a35e241bf53f3d79b17.jpg
ercandir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt