Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sasirtici bir sekilde bugun sahanin en kotusu degildi yalniz hocanin bunla ilgili verdigi demecler ve pozlar yuzde yuz yalanmis ilk firsatta gotune tekmeyi basar gibi

Keske Atalay iyi olsa da kesse bunu
fatih hoca geldiği gün garanti tolga ve bunun götüne tekmeyi basar dedim. fırsatını bulsa teneke bağlar çünkü herif üretkenlikten okadar uzak ki fatih hocanın bunu beğenmesine imkan yok.

fatih hoca geldiği gün garanti tolga ve bunun götüne tekmeyi basar dedim. fırsatını bulsa teneke bağlar çünkü herif üretkenlikten okadar uzak ki fatih hocanın bunu beğenmesine imkan yok.

Yani demec verdiginde cok guzel seyler soyluyor, bize cok lazim falan diyor hep

Fotograflara bakinca antrenmanda da aralari cok sicak

Imparator oyle sinsilik yapacak bir adam degil ama bugun mactan ilk bunu aldi cogu sefer de bunu aliyor mactan ilk

Anlam veremiyorum

ulan sen normal pas veremiyorsun. ince pas vermek senin neyine.kontra yediriyorsun bize. rezalet otesiydi. bu herif 3e 5e bakmadan satilmali. zararin neresinden donsen kardir.

Beyler nitelikli dolandırılmışız,dinamo kiev bundan sonra en düşman takımımızdır..

Son senelerin en büyük hayar kirikligi yasatan adam oldu. Bonservis ve maas olarak Tarikdan sonra, son yillarin en büyük kazik yedimiz transfer olabir bu gidisle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt