Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötüydü

2. Devre biraz düzelme oldu sonra tekrar bir hatali pas yapinca hoca hakli olarak oyundan Aldi

Takim halinde cok kötüydük,en iyi oyuncularimiz bile ne yazik ki kötü oynadilar

Yani demec verdiginde cok guzel seyler soyluyor, bize cok lazim falan diyor hep

Fotograflara bakinca antrenmanda da aralari cok sicak

Imparator oyle sinsilik yapacak bir adam degil ama bugun mactan ilk bunu aldi cogu sefer de bunu aliyor mactan ilk

Anlam veremiyorum
fatih hoca herzaman en beğenmediği adamla bile arasını iyi tutar sen bakma fatihhoca her futbolcusunu över gerçeği içinde saklar dışarı yansıtmaz tarzı budur. tarıka bile oynaması lazım o yüzden gitmesine yardımcı olacaz falan diyor başka biri olsa hastır git der. fatih hocanın belhandanın futbolunu zerre beğenmediğine adım kadar eminim sadece takım menfaatleri adına sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor

Oyundan çıktı top oynamaya başladık. Başka sözüm yok hakim bey.

bütün orta sahalar çıkınca daha da iyi oynadık
şu saçma maçı ölçü alıyon demiyorum da hakkaten garip bir maç idi
eren gomis
gary feghouli selçuk yunus

şunu normal maçta yapsan 10 gol yersin gözünü açıp kapayana kadar

Yani demec verdiginde cok guzel seyler soyluyor, bize cok lazim falan diyor hep

Fotograflara bakinca antrenmanda da aralari cok sicak

Imparator oyle sinsilik yapacak bir adam degil ama bugun mactan ilk bunu aldi cogu sefer de bunu aliyor mactan ilk

Anlam veremiyorum
Son açıklamalarını çok iyi hatırlıyorum. Övüyor gibi ama satır aralarını okuduğun zaman hiç memnun değil. Bu yeterli değil, daha fazla sorumluluk almalı, atmalı attırmalı Belhanda bunun için alındı.

Beyler nitelikli dolandırılmışız,dinamo kiev bundan sonra en düşman takımımızdır..
geçen yaz dedik d.kievde bile tutunamamış, onların bile oraya buraya sürekli kiraladığı fellik fellik alıcı aradığı kazığı dursun yedirdi bize. bu adam tam bi overrated, ismi sürekli dolaştı piyasada ama kendisi kocaman bi balondu

Bu adamdan cacık olmaz.En başından beri söylüyorum, lakayit,şımarık,disiplinsiz.Bir de 10 numara giyiyor.

bütün orta sahalar çıkınca daha da iyi oynadık
şu saçma maçı ölçü alıyon demiyorum da hakkaten garip bir maç idi
eren gomis
gary feghouli selçuk yunus

şunu normal maçta yapsan 10 gol yersin gözünü açıp kapayana kadar
Hazırlık maçlarını tamamen izleyemedim, izlediklerim bile birer yarı falan. Doksan dakika izlediğim tek maç bu, yani elimde olan veri bu. Belhanda oyundan çıktı takım rakibi ablukaya aldı ve ufak ufak kaleye yaklaşmaya başladı. Ondan sonra zaten hoca orta sahayı komple değiştirdi.

geçen yaz dedik d.kievde bile tutunamamış, onların bile oraya buraya sürekli kiraladığı fellik fellik alıcı aradığı kazığı dursun yedirdi bize. bu adam tam bi overrated, ismi sürekli dolaştı piyasada ama kendisi kocaman bi balondu
Dedik renktaş dinleyen yok k

Buna 3-4 numara büyük ayakkabı veriyorlar herhalde. Şiddetini ayarlayamadığı pasların izahı güç yoksa..

Al su adami be hocam

99874e2fb4a04b73b67eacba6feb4957.jpg

Ben mesela Donk > Selcuk > Belhanda > Fernando derim

Sen Donk > Belhanda = Fernando = Selcuk mu diyorsun
Bu maç itibari ile öyle evet. Benim için şu kıl payı ile daha iyi idi falan bilmiyorum fazla zorlama geliyor ve takım adına bir anlam ifade etmiyor. Üzerlerine düşen minimum katkıyı dahi veremedi bu üç isim.

Burak transferinde uyguladığımız menajere komisyon hamlesi devreye sokulmalı ve kendisi geldiği gibi dehlenmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt