Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Oyundan çıktı top oynamaya başladık. Başka sözüm yok hakim bey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler nitelikli dolandırılmışız,dinamo kiev bundan sonra en düşman takımımızdır..
Aynen iyi analiz edilmiş tam olarakda aynı yer hattaBu pozisyon bugün de 2 kere yaşandı. Bu herifin beyni ile ayakları arasındaki bağ kopuyor arada.
fatih hoca herzaman en beğenmediği adamla bile arasını iyi tutar sen bakma fatihhoca her futbolcusunu över gerçeği içinde saklar dışarı yansıtmaz tarzı budur. tarıka bile oynaması lazım o yüzden gitmesine yardımcı olacaz falan diyor başka biri olsa hastır git der. fatih hocanın belhandanın futbolunu zerre beğenmediğine adım kadar eminim sadece takım menfaatleri adına sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorYani demec verdiginde cok guzel seyler soyluyor, bize cok lazim falan diyor hep
Fotograflara bakinca antrenmanda da aralari cok sicak
Imparator oyle sinsilik yapacak bir adam degil ama bugun mactan ilk bunu aldi cogu sefer de bunu aliyor mactan ilk
Anlam veremiyorum
Donk biraz fazla hata yaptı ama ok, diğerleri hakkında söyleyeceğim tek şey ilk 18 bile fazla.Belhanda, Donk, Fernando, Selcuk'u buyukten kucuge nasil siralarsin bu mac ozelinde
Son açıklamalarını çok iyi hatırlıyorum. Övüyor gibi ama satır aralarını okuduğun zaman hiç memnun değil. Bu yeterli değil, daha fazla sorumluluk almalı, atmalı attırmalı Belhanda bunun için alındı.Yani demec verdiginde cok guzel seyler soyluyor, bize cok lazim falan diyor hep
Fotograflara bakinca antrenmanda da aralari cok sicak
Imparator oyle sinsilik yapacak bir adam degil ama bugun mactan ilk bunu aldi cogu sefer de bunu aliyor mactan ilk
Anlam veremiyorum
geçen yaz dedik d.kievde bile tutunamamış, onların bile oraya buraya sürekli kiraladığı fellik fellik alıcı aradığı kazığı dursun yedirdi bize. bu adam tam bi overrated, ismi sürekli dolaştı piyasada ama kendisi kocaman bi balonduBeyler nitelikli dolandırılmışız,dinamo kiev bundan sonra en düşman takımımızdır..
Hazırlık maçlarını tamamen izleyemedim, izlediklerim bile birer yarı falan. Doksan dakika izlediğim tek maç bu, yani elimde olan veri bu. Belhanda oyundan çıktı takım rakibi ablukaya aldı ve ufak ufak kaleye yaklaşmaya başladı. Ondan sonra zaten hoca orta sahayı komple değiştirdi.bütün orta sahalar çıkınca daha da iyi oynadık
şu saçma maçı ölçü alıyon demiyorum da hakkaten garip bir maç idi
eren gomis
gary feghouli selçuk yunus
şunu normal maçta yapsan 10 gol yersin gözünü açıp kapayana kadar
Dedik renktaş dinleyen yok kgeçen yaz dedik d.kievde bile tutunamamış, onların bile oraya buraya sürekli kiraladığı fellik fellik alıcı aradığı kazığı dursun yedirdi bize. bu adam tam bi overrated, ismi sürekli dolaştı piyasada ama kendisi kocaman bi balondu
Donk biraz fazla hata yaptı ama ok, diğerleri hakkında söyleyeceğim tek şey ilk 18 bile fazla.
Bu maç itibari ile öyle evet. Benim için şu kıl payı ile daha iyi idi falan bilmiyorum fazla zorlama geliyor ve takım adına bir anlam ifade etmiyor. Üzerlerine düşen minimum katkıyı dahi veremedi bu üç isim.Ben mesela Donk > Selcuk > Belhanda > Fernando derim
Sen Donk > Belhanda = Fernando = Selcuk mu diyorsun