Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptannn daha ne yapsin Xelcuktu resmen bugun Xavi - Xabi Alonso kirmasi gibi oynadi
Pas oyunu ok ama iste gerisi yok.
Bugün rakip bir yerden sonra nerede ise hic cikmak istemedi, biraz da biz cikarmadik kurdugumuz baski ile.
Bunu kirabilecek bir takim olsa karsimizda bu orta saha ile duman ederdi bizi.
Selcuk ile yola cikilmaz, gecen sezon da bir iki kere iyi anlari oldu ama o kadar.

Dünya genelinde bu paralara bu kapasitesizi bi dursun bide aziz alabilirdi biri yine beceremedi almayı diğeri malesef becerdi

Sevilecek tek bir tarafı yok

GS formasıyla 50 maça çıktı 49 u rezalet.

Gerisini ortaya cikaracak bir durum yoktu ki

Donk Melo rolunu ustlenebilir

Selcuk eski Selcuk gibi oynayacak kontrat istiyor o kadar paragoz ki futbol bile oynarim diyor resmen para icin

4-4-2'ye de donebiliriz yani ama santrafor yok takimda
Bakalim hayirlisi ama su an tünelin ucu karanlik, cözüm de bana göre Selcuk degil.

Dk 47'de sağ çizgide Feghouli varken bazooka style bir pas ile topu taca attığı pozisyon müthişti. Kral şovunu yine yaptı. :D

Elano
Belhanda
Misimovic

Gordugum en buyuk kaziklar

Kenara cekilip yerine 8 numara da Feghouli oynamali, uzerine koymayacaksa gelecek ilk teklif ile sutlanmali

bilal kısa kadar dahi topçu değildir

Y6dOrA.png

Avrupa futbolunu takip etdim icin saten bu bonservis parasina alindinda hemen dedim kazik yedik. Birde aldi maasi görünce dedim b. Yedik?
Ya gitdi Hic bir yerde oynuyamayan Adama Montpellier haric, sen nasil bu paralari verirsin.
Böyle elinde patlar Hic bir yerede gitmez cünkü buna bukadar maas verecek baska enayi takim yokdur.
Iste futboldan anlamayan adamlari yönetime alirsan olacagi bu.
Bana ayda 2000€ verin ben daha iyi transferler yapim.

bilal kısa kadar dahi topçu değildir

Birlo sahadaki en iyi orta sahaydi herkesi cebinden cikarir bizdeki

Yillar once Birlo'ya degil Xelcuk'a basmaliydik tekmeyi

Cok iyi de bir sut cikardi sol ayagiyla diregi yaladi

Bitik Xelcuk topa vurmak icin gerilemiyor bile Birlo kalcadan knuckleball vuruyor 35 yasinda

Bir diğer sorun da hem bu hem Maicon kontanjanı işgal ediyorlar.Carole gitse dahi 2 yabancı yetmiyor.Bunun yüzünden Emreye 3-4 milyon bayılacağız.

Selcuk ile ilgili fikrine katilmiyorum.
Su kadar hakkini teslim edebilirim, bir kac iyi pas atti ama yine mesela mücadele yok.
Bu orta saha ile isimiz yas bana göre.
Bir degil, iki tane adam lazim bu orta sahaya veya bir transfer bir tane de genc bir oyuncuya güvenmek.
Ha hepsi veya en azindan biri toparlayip oynamaya baslar o zaman is degisir ama bence minimum bir tane adam gerekli.
emre akbaba ve ndiaye tarzi bir topcu lazim orta sahaya bizim defans iyi degil ama bu duragan orta saha ile en iyi defans oyunculari hata yapmaya musait olur. dun maicon iyi hamleler yapsada hep kayarak yapti. hocanin bu oyun sisteminde cok hata yapar. fazla hantal. satilmali. 2 defans 2 orta saha 1 de forvet lazim bize.
belhanda gomis defolmali maicon satilmali. ahmet calik carole ittirilmeli. tolga topraga gomulmeli

yani emre akbaba ndiaye andre silva denayer ve saglam stoper almaliyiz yoksa bu takimla intihar olur

omurgamiz iyi degil. ne yazikki. oraya hamle olmaliydi. bir halt yiyemediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt