Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en nefret ettiğim adam diyenlere taş atıyorum çünkü hep aynısını yapıyolar her maç leş maçtan sonra övmeye devam çabuk unutuyoruz herşeyi..
güzel tespit yapmışssın.herifler sanki o beceriksizden maaş alıyorlar aklım almıyor, her maç rezil oynuyor ve her maç sonrası 2 gün mağaraya çekiliyor bu tipler sonra yine ortaya çıkıyorlar. hani haklı olsalar maçtan hemen sonra gelirler buraya ve savunurlar yüzleri varsa.

güzel tespit yapmışssın.herifler sanki o beceriksizden maaş alıyorlar aklım almıyor, her maç rezil oynuyor ve her maç sonrası 2 gün mağaraya çekiliyor bu tipler sonra yine ortaya çıkıyorlar. hani haklı olsalar maçtan hemen sonra gelirler buraya ve savunurlar yüzleri varsa.
onların savunurken yaptıkları yeni şey feghouliye sallamak onu ön plana atmak leş diye takımda leş eksik değilki bu belhandayı kurtarmaz iyi yapmaz onun farkında değiller,ayrıca en sıkıntılı bölge ortasaha merkez yani belhandanın bulunduğu bölge anlasalar..

27 yaşındayken vücudum artık eskisi gibi değil diye adamı bir de otuzundan sonra düşünün...

sent via GSC

Hazirlik maclarinda + akhisar macinda sahada yoktu, digerleri de aynisi tabi ama kendisinden artik uzerine koymasini beklemistim ayni Fatih hoca gibi, Fernando ve Feghouli de berbat bir hazirlik kampi gecirdi

Teklif varsa gidebilir yoksa akillanana kadar yedek oturmali ve sezon sonu sutlanmali, kacarak oynayan ve bir bok yapmayan oyuncular kenarda oturmali, Fernando da boyle devam ederse kenarda otursun, Feghouli desen hala aynisi

Sampiyon olduk diye performans olarak bu kadar geriye gidilmez, AEK ve Akhisar maclarinda berbat oynayan oyunculari Sampiyonlar Liginde yerde surundururler

Yine takmis birilerini pesine HRALHANDA

younes-belhanda-of-galatasaray-in-action-against-soner-aydogdu-of-picture-id824953440

Fatih hocanin kaliteli oyuncudan anladigi ne acaba merak ediyorum. Adam yanindaki oyuncuya pas atamiyor yahu.

Keşke Yunus Akgün 'ün birde 10 numara versiyonu çıksa alt yapımızdan Feghouli ve Belhanda 'yı dışarı iteleseler performanslarıyla ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt