Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok bununla olmaz,ilk günden beri fikrimi değiştirebilecek bir şey yapmadı.Yapmayada niyeti yok,kritik bir tane maçta iş yap be adam.

Feghouli bundan 50 kat daha kötü oynadı ama bu da hala aynı beyinsiz pek bi fark yok

bu kadar boş adam görmedim ben biz bu adamdan asist gol bekliyoruz 2 metreye düzgün pas verecek hali yok o küçük kafasının içinde beyinde yok.Adamda hiçbir şey yok aga.

Net b.ktan bi 10 numara oldugunu düsünüyordum ama bugünki oyunu acaba seneye kendine gelirmi düsündürdü bir an. Ben dedigim gibi bugün cok iyi oynadigini düsünüyorum.

Son saniye yine klasik top kaybini yapip rakibi kontra ataga kaldirdi.

Istisnasiz her mac bunu rahat 2-3 kere yapiyor. En olmayacak zaman topu kaybedip rakibin hizli ileri cikmasini sagliyor.

Bu sezon öyle veya böyle muhtacız bu herife, sezon sonu 3'e 5'e bakılmadan sepetlenmeli çekilecek çile değil.

videosu gelse de izlesek haha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şampiyon olursak bu arapları elden çıkarmak lazım.ikisini de hiç beğenmiyorum

Yok bununla olmaz,ilk günden beri fikrimi değiştirebilecek bir şey yapmadı.Yapmayada niyeti yok,kritik bir tane maçta iş yap be adam.
iş yapmasından vazgeçtim maç sırasında lütfen topu kaptırma diye yalvarıyorum artık. son pozisyonda da yanındaki adama ver kaptırma topu diye yalvardım resmen kaptırınca çıldırdım. böyle 10 numara mı olur lan yanındakine pas vermesi için yalvarıyoruz. yakında sahaya inip top oynamayı biz öğretecez buna bi de tahammül yok diyorlar selçuk bunun yaptıklarını yapsaydı şuan taksim meydanında sallandırıyorlardı.

o son dakikada kaybettigi top neydi la, kornerden gol yiyecektik

Sezon sonu ne pahasına olursa olsun kurtulmamız gereken bir oyuncu.

iş yapmasından vazgeçtim maç sırasında lütfen topu kaptırma diye yalvarıyorum artık. son pozisyonda da yanındaki adama ver kaptırma topu diye yalvardım resmen kaptırınca çıldırdım. böyle 10 numara mı olur lan yanındakine pas vermesi için yalvarıyoruz. yakında sahaya inip top oynamayı biz öğretecez buna bi de tahammül yok diyorlar selçuk bunun yaptıklarını yapsaydı şuan taksim meydanında sallandırıyorlardı.

Aşırı top kaybediyor ,ligin en çok top kaybeden oyuncusu olabilir belkide.Bıktık vallaha haklısın,deli ediyor.

kaçırdığı gol, veremediği paslar, kaptırdığı sayısız toplar var. ne 8 ne 10 bu heriften bir cacık olmaz giren 10m u nasıl çıkartırız ona odaklanalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok süperdi ama sonda kaptırdığı topta öyle küfürler ettim ki hayal gücü yetmez kimsenin

Son dk inanılmaz çıldırdım o pasa. Dönüp korner oldu, Allah’tan yemedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt