- 15 Aralık 2011
- 17.828
- 6.915
- 1.373
Yok bununla olmaz,ilk günden beri fikrimi değiştirebilecek bir şey yapmadı.Yapmayada niyeti yok,kritik bir tane maçta iş yap be adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda dusse bile kirmizi kart ve penalti olacakYa o golü atacaksın abi çimleri sökeceğiz artık yeterrr
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence iyi oynadı. Asıl sıkıntı cezayirlide.
iş yapmasından vazgeçtim maç sırasında lütfen topu kaptırma diye yalvarıyorum artık. son pozisyonda da yanındaki adama ver kaptırma topu diye yalvardım resmen kaptırınca çıldırdım. böyle 10 numara mı olur lan yanındakine pas vermesi için yalvarıyoruz. yakında sahaya inip top oynamayı biz öğretecez buna bi de tahammül yok diyorlar selçuk bunun yaptıklarını yapsaydı şuan taksim meydanında sallandırıyorlardı.Yok bununla olmaz,ilk günden beri fikrimi değiştirebilecek bir şey yapmadı.Yapmayada niyeti yok,kritik bir tane maçta iş yap be adam.
iş yapmasından vazgeçtim maç sırasında lütfen topu kaptırma diye yalvarıyorum artık. son pozisyonda da yanındaki adama ver kaptırma topu diye yalvardım resmen kaptırınca çıldırdım. böyle 10 numara mı olur lan yanındakine pas vermesi için yalvarıyoruz. yakında sahaya inip top oynamayı biz öğretecez buna bi de tahammül yok diyorlar selçuk bunun yaptıklarını yapsaydı şuan taksim meydanında sallandırıyorlardı.
Çok süperdi ama sonda kaptırdığı topta öyle küfürler ettim ki hayal gücü yetmez kimsenin