Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun 5-6 tane futbol cahili fanboyu forumda, inlerinden ciksinlar hele, iki cift lafim var.

Ya onlar troll, takılma onlara. Hangi aklı başında futboldan anlayan insan bu takozu, haini, futbolcu bozuntusu pisliği savunur?

Çıldırıyorum Berkan Bey. Bu kadar felaket olamaz. 25 senedir futbol izliyorum. Ben bu kadar sorumsuz hain bir insan seyretmedim!

2-0dan maç dönebilir ama sayende takım kötü bir durumdan daha kötüye gitti. Karaktersiz bir herif. Dediğim gibi ben olsam daha sahaya adımını atamazdı.

en basitinden bu mesajlar. abicim bu adam bir maçta 5 gol atsa bile bu belhanda. belhanda olm bu belhanda. çöp bir adam en baştan beri gelmesin diye ağladığım adam. keşke uçak düşsede sadece bu ölse dediğim adam ama 1-2 hareket görünce taraftarımız buna dönüşüyor

Krallllllllllllllllllllllll
Attığın ara pasına ölürüm BELHANDAMMM

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen Allah'ın Bir lütfusun
Kraaaalllll napiyosun beeee

Aglayip orgazm oluyorum duygularimin icine ettin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavrucum sen 8 numaraymışsın ne işin var 10 numarada.
Kötü niyetli olmadıgı acık o yüzden kötü oynasada sövmeyelım rtaşlarım
Maçın adamı bence mükemmeldi

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

...

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir iki sayfa geriye gidin neler yazmislar ya. Gulsem mi aglasam mi.

en basitinden bu mesajlar. abicim bu adam bir maçta 5 gol atsa bile bu belhanda. belhanda olm bu belhanda. çöp bir adam en baştan beri gelmesin diye ağladığım adam. keşke uçak düşsede sadece bu ölse dediğim adam ama 1-2 hareket görünce taraftarımız buna dönüşüyor
Bu hafta berbat olması geçen hafta maçın adamı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne saçmalıyon

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin en kotu takimina sov yapti dedik diye sakalar komiklikler yaptigini sananları konuya bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
savunun beyler savunun adamı. o yattığı yerden para alsın, keyfimizin içine etsin o savunanlar da şunu yapmasına rağmen lütfen savunmaya devam etsin. ah ah. Sneijder'den bu seviyeye düşmek attan inip eşek desem eşeğe ayıp olur neyse. Küfür etmeyeceğim.

alanya maçına göre de savunuyorlar adamı. keşke öyle olmasaydı o alanya maçı da zar zor 1-0 yenseydik. o kadro şuan bu halde. alanyaspor maçının ilk yarısını lütfen tekrardan izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt