Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir hücum oyuncusunu tanımlarken kosuyo, mucadele ediyor gibi özellikleri ayrıca baglacından sonra kullanılıyorsa bir anlamı vardır, o oyuncu cok değerlidir.

takımı yonlendiriyor, uzaktan etkili sut cekiyor ayrıca kosuyo mucadele ediyor, gibi.

eğer bu özellikler ama baglacından veya 'en azından' gibi lafların ardından söyleniyorsa o oyuncudan hic bi mikim olmaz.

pek etkili değil ama/en azından mücadele ediyor, kosuyor.

örn:umut bulut, belhanda

bu adamın trilyonlar aldığı yerde benim gibi sağ ayaklı sergenin topçu olamaması üzücü bir kader

Fatih Terim: "Her maç tembih etmemize rağmen Belhanda'nın sorumsuz bir kırmızı kart görmesi bizi zor duruma düşürdü...Anlatsın bakalım, biz de ona göre bir cevap vereceğiz"

yallah

Durun, daha şampiyonlar liginde kendini gösterecekmiş.

İş ahlakı yok bu herifin.
Hele en önemli maçlarda kayıp olması bir yana, her an kırmızı yiyecek, takımı yakacak diye istim üzerinde bekliyoruz.
Geçen sene durduk yere fener maçında kırmızı yedi, hiçbir olay yokken gitti antalya maçında gereksiz ve sorumsuz bir şekilde kırmızıyı yedi.
Kaç maçta kırmızının kenarından döndü.

Yeter artık.

Süper bir futbolcu, kırmızı kart yedikten sonra iki pas yapamadık. Cezası bitince kadroya dönecektir.

Ha bu adamı daha fazla savunmazsınız umarım. Daha kaç maça bedel olacak?

bunun oynadığı hiçbir maçı izlemem daha. Hainsin sen hain oğlu hainsin. O aldığın paralar boğazında kalır inşallah. Selçuk top diye oynamazsa senle bende bir şey bilmiyorum

Hoca yedi bunu açıklamasına bakarsak.

Ndiaye var zaten. O oynar zaten artık. Buda ne halt yiyecekse artık...

Dünya kadar para harcadık ve harcıyoruz buna halen. Ben paraya en çok üzülürüm

ercan kınay denen herifi futboldan anlamadığından dolayı forumdan atalım

Hepsi bir kenara takımına yaptığı hainlik bir yana yerdeki senin meslektaşın vicdansız herif. Nasıl öyle kontrolsüzce adama dalarsın Allah’ın belası herif!!

Şu dakikaya kadar hep savunduğum futbolcu Belhanda'yı bugün yaptığı sorumsuzluktan dolayı yerin dibine sokabilirim ama hiç bir halta yaramaz.
Her şeyi bu adama yıkmak bize daha çok maç kaybettirir. Maça çok kötü başladı. Ardından net bir pozisyonda şut çekmek yerine pası denedi.. Hemen ardından köşede kendisine sert bir faul yapıldı. 10 saniye sonra topu ayağından açtı ve kırmızı kart gördü. Bilerek yaptığını düşünmüyorum ama hep bu şekilde sorumsuz oynuyor. Elbette bugün günah keçisi seçilecektir , hak etmiştir. Kadro dışı bırakılmalı ve para cezası verilmelidir. Aklı başına gelirse takıma tekrar kazandırmaya çalışılmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt