Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknik olarak iyi bir futbolcu olabilir ama mental olarak sorunlu bir adam ki ben geçen sene yazmıştım bu adamla ilgili en büyük sorunumuz olmadık yerde takımı 10 kişi bırakacağıydı sağolsun beni haksız çıkarmadı.bu sene bir şekilde idare edeceğiz ama bu adamıda gomis gibi bir arap takımına yollamalıyız ya devre arası yada sene sonu.

Her şeyi anlarım ama bu yaptığının izahı yok devre arası 3e 5e bakmadan postalanmalı.

sırtındaki 10 numara ile sahaya her çıktığında sneijdere ve hagiye resmen hakaret ediyoruz

752x395-belhanda-kirmizi-kart-gordu-1518463861859.webp
belhanda-kirmizi-kart-gordu-10160867_o.webp
belhanda_2189.webp

Bu yönetimin Nice'den gelen teklifi kabul etmemesi nedeniyle takımı sabote etmediyse bende bir şey bilmiyorum.Buaraplardan her şey beklenir.Dünya gözüyle şu arapların yok olduğunu görmek en büyük hayalim!

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi lan çok sövmemişsiniz

konu açılmıştır

Az bir suc hocadada var. Gördük bu adam gece sene... Adam gibi hakemler ve VAR olsaydi sezonu 3 kirmizi kartla kapardi. Belhanda kendini hazirlik maclarinda bile kontrol edemeyip orda bile kirmizi yiyebelecek adamdi. Feghouliyi dislaycana bunu dislasaydin belki OGC Nice giderde sekizincayin basinda. Adam bildigin time bomb. Sampiyonlar liginde oynatirsak ordada en az 1 kirmizi kart yer

Bozuk saat demiştik. Bu malın ne zaman adam gibi oynayacağını Allah bilir. Bunu savunanlar bundan da özürlü. Maça da gelirsek 3 haftalık bok gibi oyunumuz bu hafta patladı. İyi de oldu bence. Azcık ayaklar yere bassın şu milli arada. Paşa maçından çekiniyordum şimdi çekincem kalmadı. Ara sıra tokat yiyip kendine gelmek her zaman iyidir. Biz böyle tokat yemeden adam olmuyoruz zaten

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle bir kazık ki düşünün tarif bile edemiyorum. Bide bunu beğenenler vardı. :D

Yav sen nasıl bir pisliksin.1 yıl içinde fener derbisinde atıldın,trabzon maçında atıldın,Geçen sene 2.yarıdaki beşiktaş maçının basında adama çaktın hakem vermedi kırmızıyı.Herseyi geçtim bugün atılana kadar adam her pası,her pozisyonu rezil etti.Geldiginden beri bu sozde 10 numara sadece 3 gol armış.Deplasmanlarda 0 gol 1 asist.Hemen hiçbir maçta yok ama bir şekilde övülüyor.Cunku adam o kadar dibi gösterdi ki ne yapsa iyi geliyor millete.Sneijder'e sallarken alanya,rize maçlarında gol attı asist yaptı diyenler bu herifi alanya maçında asistin asistini yaptı diye övüyor...Bu adam gs tarihinin en kötü değil ama en anlamsız,en ne yaptığı belli olmayan adamıdır ve defolup gitmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt