Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYCLOxDWkAAb1OU

Kral o golu nasil kacirdin yaw
belhandanın sucu yok suc tamamen topta

Son dakikada yaptığı hata gerçekten akıl almazdı. Yüzde yüzlük golü de kaçırdı eyvallah ki pozisyon net penaltı. Ama bu adam kötü top falan oynamadı. Bourabia'nın aklını aldı, bastı gitti, kendisine faul yapıldı, haksız yere kart gördü. Bizim taraftar oyuncunun arkasında duracağına tepki gösteriyor. Nasıl bir nefret yahu bu ? Ne yaptı bu adam size ? Pas özürlüymüş bir de Belhanda, şaka falan herhalde. :asd22: İsteseniz de istemeseniz de bu takımın en önemli oyuncularından biri. Destek olmaya da devam edeceğim. Özel hayranlık duyduğum için, herhangi bir menfaatim olduğu için değil takıma katkısı olduğunu gördüğüm için.

Ülkede topla dripling yapabilen en iyi 10 numara çok rahat adam eksiltebiliyor top kullanma beceresi de gayet iyi

Bugun harbi harbi begendim herifi, tam bekledigim topu oynadi. O pozitionu gole cevirseydin be reis valla kendinde guzel bir ozguven kazanirdin.

Öyle Belhanda 'nın inanılmaz bir topçu olduğunu iddia etmiyorum kesinlikle bende çoğu kişi gibi hala kendisinin yerine başka bir 10 numaramız olsaydı diyenlerdenim. Ama olaya farklı bir boyutundan bakmak istiyorum. Özellikle Fernando sakatlanıp Ndiaye satıldıktan sonra orta sahamız hem defans hem tempo hem oyun kurma konusunda iyice çöktü.

Belhanda zaten çok net bir 10 numara değil birde geriden top yapamadığımız için iyice geriye geliyor bu iyi bir şey tabi ki ama adam geriye gelince basit oynamayı beceremiyor ve bazen aşırı top kaybı yapmaya başlıyor

Belhanda 'nın gerçekten iyi yaptığı 2 şey var ligdeki 10 numaralar arasında en güzel dribling yapabilecek ve bana göre ligde ligde defans arkasına en iyi top atan adam. Seneye eğer Belhanda kalacaksa oyun kurma işini Fernando ve yanında oynayacak arkadaşa devredip tamamen 10 numara mevkisine odaklanması lazım ve basit oynayıp sadece şu 2 özelliğinin üzerine gitse benim Belhanda beklentilerimi karşılar ...

Bu adama iyi futbolcu diyen net futbol cahilidir. seneye ayni pozisyonda emre akbaba oynasin, bütün sezon ne cekmisiz dersiniz.

Fazla haksızlık ediyorsunuz, cok kötü oynamadı bu mac. her pozisyonda adı gecti ama seneye şampiyonlar ligine kalırsak yetersiz kalır, büyük maçları çıkaramıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 metreye pas atamayan 10 numara.
Atak tam olgunlaşacakken topa basıp atağın içine eden 10 numara.
Çalımı yanlış yerde altıp, atması gereken yerde atmayan 10 numara.

Dikkat edin bir kanatta 2 adamımız var ki bu genelde sağ kanat oluyor. Feg-Mariano tarafından atak gelişecek bu mal topu atmayıp, geriye çevirme veya terse çevirme peşinde. Zaten onu da beceremiyor. Ayağını 2 metre pergel gibi açıp top saklamaya çalışıyor falan beceremiyor. Beceriksizlik abidesi.

-----------Donk-------Fernando----
Sinan------------Feg-----------Garry
-----------------Gomis---------------- ile çıkmalıyız.

Feg hareketli, ortalığı falan karıştırıyor, şut atıyor vs.

Bu adama iyi futbolcu diyen net futbol cahilidir. seneye ayni pozisyonda emre akbaba oynasin, bütün sezon ne cekmisiz dersiniz.
Tam layk atıyordum emre akbabayı görüp vazgeçtim. Belhanda sığırın teki olsa da akbaba gibi malları övecek kadar da değil diye düşünüyorum. Ne çektiysek o Anadolu mallarından çektik.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 metreye pas atamayan 10 numara.
Atak tam olgunlaşacakken topa basıp atağın içine eden 10 numara.
Çalımı yanlış yerde altıp, atması gereken yerde atmayan 10 numara.

Dikkat edin bir kanatta 2 adamımız var ki bu genelde sağ kanat oluyor. Feg-Mariano tarafından atak gelişecek bu mal topu atmayıp, geriye çevirme veya terse çevirme peşinde. Zaten onu da beceremiyor. Ayağını 2 metre pergel gibi açıp top saklamaya çalışıyor falan beceremiyor. Beceriksizlik abidesi.

-----------Donk-------Fernando----
Sinan------------Feg-----------Garry
-----------------Gomis---------------- ile çıkmalıyız.

Feg hareketli, ortalığı falan karıştırıyor, şut atıyor vs.
Ofansif / Büyük bir takım iki defansif ağırlıklı DMC ile oynamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt