- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
belhandanın sucu yok suc tamamen topta![]()
Kral o golu nasil kacirdin yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhandanın sucu yok suc tamamen topta![]()
Kral o golu nasil kacirdin yaw
Ülkede topla dripling yapabilen en iyi 10 numara çok rahat adam eksiltebiliyor
Bi yaptığı o var zaten sonrasında saçma sapan bir tercih yapar yada düşer ve kontra yeriz
Şimdi adamın hakkını yemeyelim boş alanda top kapma, pres yapma, ince işler yapma kısmında tam bir uzman fakat en büyük eksikliği mental problemi...![]()
Tam layk atıyordum emre akbabayı görüp vazgeçtim. Belhanda sığırın teki olsa da akbaba gibi malları övecek kadar da değil diye düşünüyorum. Ne çektiysek o Anadolu mallarından çektik.Bu adama iyi futbolcu diyen net futbol cahilidir. seneye ayni pozisyonda emre akbaba oynasin, bütün sezon ne cekmisiz dersiniz.
Emre ilk önce Ligue 1 de Montpellier yı şampiyon yapsın da öyle konuşalım.Bu adama iyi futbolcu diyen net futbol cahilidir. seneye ayni pozisyonda emre akbaba oynasin, bütün sezon ne cekmisiz dersiniz.
Ofansif / Büyük bir takım iki defansif ağırlıklı DMC ile oynamaz.2 metreye pas atamayan 10 numara.
Atak tam olgunlaşacakken topa basıp atağın içine eden 10 numara.
Çalımı yanlış yerde altıp, atması gereken yerde atmayan 10 numara.
Dikkat edin bir kanatta 2 adamımız var ki bu genelde sağ kanat oluyor. Feg-Mariano tarafından atak gelişecek bu mal topu atmayıp, geriye çevirme veya terse çevirme peşinde. Zaten onu da beceremiyor. Ayağını 2 metre pergel gibi açıp top saklamaya çalışıyor falan beceremiyor. Beceriksizlik abidesi.
-----------Donk-------Fernando----
Sinan------------Feg-----------Garry
-----------------Gomis---------------- ile çıkmalıyız.
Feg hareketli, ortalığı falan karıştırıyor, şut atıyor vs.
Ofansif / Büyük bir takım iki defansif ağırlıklı DMC ile oynamaz.
O Adamın topicin içindesiniz Berkan Bey.Elimizde adam gibi "8" varsa söyle yazalım.
Emre ilk önce Ligue 1 de Montpellier yı şampiyon yapsın da öyle konuşalım.
.yav he heBir sezon oynadi adam zaten kariyerinde. Ondan sonrasi hep rezalet.