- 18 Temmuz 2009
- 81.757
- 238.735
- 5.093
Bu arkadaşımızı dövmek için gönüllü arıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kutsal göreve talip olmak isterdim ama gücüm yetmez; sırım gibi sporcu sonuçta, yetenek fakiri-kafadan kontak. Galatasarayıma verdiği zararın üstüne bir de dayak yemeyi bu bünye kaldıramaz, neme lazım?!...Bu arkadaşımızı dövmek için gönüllü arıyoruz.
@Muzaffer Sutcuoglu bu işi halledebilir gibiBu arkadaşımızı dövmek için gönüllü arıyoruz.
Evet ben dalacaktım ama çekinmedim desem yalan olur.Bu kutsal göreve talip olmak isterdim ama gücüm yetmez; sırım gibi sporcu sonuçta, yetenek fakiri-kafadan kontak pezevenk. Galatasarayıma verdiği zararın üstüne bir de dayak yemeyi bu bünye kaldıramaz, neme lazım?!...
Kafa ütüleyen bir forumdaş mı?Evet ben dalacaktım ama çekinmedim desem yalan olur.
Aslında üzerine salmayı düşündüğüm biri var dayak yerse de sevinirim dolayısıyla kim döverse mutluluk verici 1 sonuç olur.
Herkesin aklına aynı isim geleceği kanısındayım.Kafa ütüleyen bir forumdaş mı?
sent via GSC
Bir kişi, iki isim sanırım?...Muhterem kulüp üyemiz de geliyor aklıma ama kendisi bu işler için fazla ''Elit'' kalır, değil mi?Herkesin aklına aynı isim geleceği kanısındayım.
Haha valla tam aynisini ben dusundumNe diyon la
Ndiaye bunu katlar, çarpar, böler; dripling bakımından. Gol vuruşu bile yapar hatta!. ''Hatta'' dememin sebebi, Belhanda' nın bunu hiç yapamaması, yoksa Ndiaye olağanüstü bir futbolcu olduğundan değil yani; ortalama bir orta saha oyuncusundan beklenmesi gereken bir aksiyon...Rakibin baskisindan topla birlikte dripling halinde cikabilen tek orta saha oyuncumuz. Duragan ve pasor orta saha rotasyonumuzda maalesef olmazsa olmaz oyuncumuz suan.
Alan daraldikca Belhanda’nin bu ozelligi Ndiaye’ye gore artiyor. Rakip takim genis alana yerlestiginde Ndiaye ayni Alper Potuk gibi gerekli/gereksiz bos alana kacmasini iyi biliyor, ama dar alanda baski altinda teknik becerileri yetersiz kaliyor.Ndiaye bunu katlar, çarpar, böler; dripling bakımından. Gol vuruşu bile yapar hatta!. ''Hatta'' dememin sebebi, Belhanda' nın bunu hiç yapamaması, yoksa Ndiaye olağanüstü bir futbolcu olduğundan değil yani; ortalama bir orta saha oyuncusundan beklenmesi gereken bir aksiyon...
Naber kamki özletiyosun kendini hiç yazmıyon