Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaşımızı dövmek için gönüllü arıyoruz.
Bu kutsal göreve talip olmak isterdim ama gücüm yetmez; sırım gibi sporcu sonuçta, yetenek fakiri-kafadan kontak. Galatasarayıma verdiği zararın üstüne bir de dayak yemeyi bu bünye kaldıramaz, neme lazım?!...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kutsal göreve talip olmak isterdim ama gücüm yetmez; sırım gibi sporcu sonuçta, yetenek fakiri-kafadan kontak pezevenk. Galatasarayıma verdiği zararın üstüne bir de dayak yemeyi bu bünye kaldıramaz, neme lazım?!...
Evet ben dalacaktım ama çekinmedim desem yalan olur.

Aslında üzerine salmayı düşündüğüm biri var dayak yerse de sevinirim dolayısıyla kim döverse mutluluk verici 1 sonuç olur.

Rakibin baskisindan topla birlikte dripling halinde cikabilen tek orta saha oyuncumuz. Duragan ve pasor orta saha rotasyonumuzda maalesef olmazsa olmaz oyuncumuz suan.

Rakibin baskisindan topla birlikte dripling halinde cikabilen tek orta saha oyuncumuz. Duragan ve pasor orta saha rotasyonumuzda maalesef olmazsa olmaz oyuncumuz suan.
Ndiaye bunu katlar, çarpar, böler; dripling bakımından. Gol vuruşu bile yapar hatta!. ''Hatta'' dememin sebebi, Belhanda' nın bunu hiç yapamaması, yoksa Ndiaye olağanüstü bir futbolcu olduğundan değil yani; ortalama bir orta saha oyuncusundan beklenmesi gereken bir aksiyon...

Adam soğuttu kendinden taraftarı oynayacağı ilk maçta mükemmel işler yapsa bile devamının gelmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz zarar edeceğiz illa ki ama elden çıkarılmasında fayda var mutluluk vermeyen zoraki devam eden bir evlilik gibi olacak bundan sonrası ...

Ndiaye bunu katlar, çarpar, böler; dripling bakımından. Gol vuruşu bile yapar hatta!. ''Hatta'' dememin sebebi, Belhanda' nın bunu hiç yapamaması, yoksa Ndiaye olağanüstü bir futbolcu olduğundan değil yani; ortalama bir orta saha oyuncusundan beklenmesi gereken bir aksiyon...
Alan daraldikca Belhanda’nin bu ozelligi Ndiaye’ye gore artiyor. Rakip takim genis alana yerlestiginde Ndiaye ayni Alper Potuk gibi gerekli/gereksiz bos alana kacmasini iyi biliyor, ama dar alanda baski altinda teknik becerileri yetersiz kaliyor.

Belhanda bu konuda ust duzey sayilmaz ama suan ki rotasyonda baski altinda takimi/topu ileri tasiyabilen tek orta saha oyuncusu.

Şimdiden sevdim seni mesajı aldım modeste
Twitterda hemen hastagh açmışlar yav.
#MülteciBereketiyleGelir
DmXGbGgXgAEdJMo.webp
193738.png

Son düzenleme:
Ndiaye' nin driplinglerini daha amaca yönelik görüyorum. Belhandanınkilerin amacını kendisi bilmiyor ki takım arkadaşları anlayabilsin!...

Bu soytarının sahaya çıkacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Taraftar buna top oynatmaz artık. Anaya küfür edilir mi pislik Arap!

Üç maç ceza almış çapsız herif. Terim de en az 3 hafta ceza verse 6 hafta görmeyeceğiz bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt