Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke Emre yerine bu sakatlansaydı.

sent via GSC

Altan önce bir sakin ol, kötü bir şey söylemedim. Donkun ufağı diyorsun, sonra da bir pozisyon dışında normal oynadı, beklentiniz on numara pozisyonu ile ilgili boşuna o beklentiye girmeyin diyorsun.
Bunun adı gevelemektir yahu.
Adam on numara beklentisine gelene kadar orta saha oyuncusu olarak oyunun içinde yok, Donk bile bundan çok daha fazla oyunun içinde.

Dediğim şeyde tutarsızlık yok bu msjın da herhangi bir tutarsızlık highlight etmemiş
Yetenek olarak kısıtlı diyorum donkla karşılaştırırken
Heralde donk ayı gibi olduğu için ve defansın önünde oynadığından daha fazla oyunun içinde olacak bir deplasman takımı için
Belhandaya da iyi fln demiyorum habire quote geliyor da sağdan soldan
Arap apaçisi demediğim için bazılarının kafası karışıyor destekliyorum sanıyorlar heralde

Fatih hoca Allah rızası için oynatma şu kepazeyi şu pozlara bak nefreti nirvanaya çıkartıyor herif

İlk defa bir futbolcudan bu kadar soğudum. Ya arkadaş paraları alıyorsun hani karşılığı, çabalamak yok, istekli değilsin. Hepsini geçtim umursamaz bir tavrın var. Öyle bir mukavele yapılmış ki afedersiniz osursa bonus alacak. Git lan burdan aptal herif !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dediğim şeyde tutarsızlık yok bu msjın da herhangi bir tutarsızlık highlight etmemiş
Yetenek olarak kısıtlı diyorum donkla karşılaştırırken
Heralde donk ayı gibi olduğu için ve defansın önünde oynadığından daha fazla oyunun içinde olacak bir deplasman takımı için
Belhandaya da iyi fln demiyorum habire quote geliyor da sağdan soldan
Arap apaçisi demediğim için bazılarının kafası karışıyor destekliyorum sanıyorlar heralde
Yahu oyunun içinde olmak için ayı gibi olmana gerek yok. Topun olduğu bölgelere yakın oynamaya devamlı pas istasyonu olmaya çalışırsın, alırsın verirsin pas trafiği kurarsın. Kimi yerde alırsın kanatlara uzun oynarsın, vs. vs. vs. Bunun için ne on numara olman gerekiyor ne de ayı gibi, orta saha oyuncusu olmak yeterli.

Adama nasıl hitap etmen gerektiğini söyleyecek değilim, haddim de değil ama yaptığın yorumlara geveleme eleştirisini yapmakta herhangi bir kötü niyet veya gerginlik çıkarma amacı görmüyorum. Benim fikrim sen Belhanda hususunda daha çok nötr durumdasın, bu yüzden ben de kendi argümanlarımı ortaya koyarak, bu adamın on numarayı geçtim daha orta saha oyuncusunun yapması gerekenleri yapamadığını dile getirerek gevelemeden çöp diyorum. Takımın en maliyetli oyuncusu oynadığı oyun normal tanımı için bile yeterli değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bitik temposuz Selçuk bile o kısa sürede 2 tehlikeli atakın başlangıcını yaptı bu herif 90 dk boyunca boş boş koştu büyük yetenek

Hiç ceza sahası içine doğru koşu yaptığını görmedim ben bunun

Bize gelen en kötü futbolcu değil tabiki ama hareketleriyle en nefret edilen adam olabilir.

DonRATjW4AA6eOK.jpg

Azicik Feghouli yi örnek al hain

Bu arada 2023 Bağcılar-İstanbul Milletvekili adayı olması için en ufak problem görmüyorum ben.
En temel iki üç koşulu sapına kadar sağlıyor.

Yahu oyunun içinde olmak için ayı gibi olmana gerek yok. Topun olduğu bölgelere yakın oynamaya devamlı pas istasyonu olmaya çalışırsın, alırsın verirsin pas trafiği kurarsın. Bunun için ne on numara olman gerekiyor ne de ayı gibi, orta saha oyuncusu olmak yeterli.

Adama nasıl hitap etmen gerektiğini söyleyecek değilim ama yaptığın yorumlara geveleme eleştirisini yapmakta herhangi bir kötü niyet veya gerginlik çıkarma amacı görmüyorum. Benim fikrim sen Belhanda hususunda daha çok nötr durumdasın, bu yüzden ben de kendi argümanlarımı ortaya koyarak gevelemeden çöp diyorum.

sana gore notr durumda olabilirim
baska takimda oynasa farketmem bile bu kimmis diye
duz bi futbolcu
ayrica msji yanlis anlamissin oyunun icinde olmasi icin ayi gibi olmasi falan demedim
skill set olarak bir on libero ayarinda dedim, rakipte otavio, torres falan gibi adamlar var bunlarla karsilastirirsan o yetenegin cok uzaginda
defansin onunde oynatilsa aksiyonun daha icinde olurdu dedim ama bugunku pozisyonu o degildi
sonuc itibariyle yeteneklerini ve genel oyununu dusunup deplasmanda iyi farzettigimiz bir takima karsi oynadigimiz oyunu goz onunde bulundurursak bu herifi gommeye gerek oldugunu dusunmuyorum. kadroda o pozisyonda oynayip daha iyi oynayabilecek adam ndiayeydi o da cezaliydi. feguliyi fln oynatmak fantezi olurdu. zaten feguli girdiken sonra bisey yapamadi. bi pozsiyonda da onundeki topu alamadi ve serdar 2. sariyi gormesi gereken bir faul yapti ama hakem insafli davrandi

3 senelik maaşını topluca verip bu adamı futboldan men etmek lazım hiç bir yere göndermeyelim. futbolculara ibret olsun diye altyapı oyuncuları ile çalışsın sözleşmesi bitene kadar.

emre bile bugün o sakat ayagiyla gol atardi

sana gore notr durumda olabilirim
baska takimda oynasa farketmem bile bu kimmis diye
duz bi futbolcu
ayrica msji yanlis anlamissin oyunun icinde olmasi icin ayi gibi olmasi falan demedim
skill set olarak bir on libero ayarinda dedim, rakipte otavio, torres falan gibi adamlar var bunlarla karsilastirirsan o yetenegin cok uzaginda
defansin onunde oynatilsa aksiyonun daha icinde olurdu dedim ama bugunku pozisyonu o degildi
sonuc itibariyle yeteneklerini ve genel oyununu dusunup deplasmanda iyi farzettigimiz bir takima karsi oynadigimiz oyunu goz onunde bulundurursak bu herifi gommeye gerek oldugunu dusunmuyorum. kadroda o pozisyonda oynayip daha iyi oynayabilecek adam ndiayeydi o da cezaliydi. feguliyi fln oynatmak fantezi olurdu. zaten feguli girdiken sonra bisey yapamadi. bi pozsiyonda da onundeki topu alamadi ve serdar 2. sariyi gormesi gereken bir faul yapti ama hakem insafli davrandi
Farklı düşünüyoruz, bayağı farklı.
Eğer geveleme eleştirim fazla oldu ise özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt