- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
ercan bir kes Allahini seversen. Herif 3.2 aliyor HAYALET gibi dolasiyor. 1 pas yüzünden Orgasm mi oldun ? Vasat seviciligi bile degil artikNeyi bekleyeceksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ercan bir kes Allahini seversen. Herif 3.2 aliyor HAYALET gibi dolasiyor. 1 pas yüzünden Orgasm mi oldun ? Vasat seviciligi bile degil artikNeyi bekleyeceksin
Altan önce bir sakin ol, kötü bir şey söylemedim. Donkun ufağı diyorsun, sonra da bir pozisyon dışında normal oynadı, beklentiniz on numara pozisyonu ile ilgili boşuna o beklentiye girmeyin diyorsun.
Bunun adı gevelemektir yahu.
Adam on numara beklentisine gelene kadar orta saha oyuncusu olarak oyunun içinde yok, Donk bile bundan çok daha fazla oyunun içinde.
Yahu oyunun içinde olmak için ayı gibi olmana gerek yok. Topun olduğu bölgelere yakın oynamaya devamlı pas istasyonu olmaya çalışırsın, alırsın verirsin pas trafiği kurarsın. Kimi yerde alırsın kanatlara uzun oynarsın, vs. vs. vs. Bunun için ne on numara olman gerekiyor ne de ayı gibi, orta saha oyuncusu olmak yeterli.Dediğim şeyde tutarsızlık yok bu msjın da herhangi bir tutarsızlık highlight etmemiş
Yetenek olarak kısıtlı diyorum donkla karşılaştırırken
Heralde donk ayı gibi olduğu için ve defansın önünde oynadığından daha fazla oyunun içinde olacak bir deplasman takımı için
Belhandaya da iyi fln demiyorum habire quote geliyor da sağdan soldan
Arap apaçisi demediğim için bazılarının kafası karışıyor destekliyorum sanıyorlar heralde
Bok gibi topçu
BuJose Rodriguez mi iyi yoksa bu mu?
Yahu oyunun içinde olmak için ayı gibi olmana gerek yok. Topun olduğu bölgelere yakın oynamaya devamlı pas istasyonu olmaya çalışırsın, alırsın verirsin pas trafiği kurarsın. Bunun için ne on numara olman gerekiyor ne de ayı gibi, orta saha oyuncusu olmak yeterli.
Adama nasıl hitap etmen gerektiğini söyleyecek değilim ama yaptığın yorumlara geveleme eleştirisini yapmakta herhangi bir kötü niyet veya gerginlik çıkarma amacı görmüyorum. Benim fikrim sen Belhanda hususunda daha çok nötr durumdasın, bu yüzden ben de kendi argümanlarımı ortaya koyarak gevelemeden çöp diyorum.
Farklı düşünüyoruz, bayağı farklı.sana gore notr durumda olabilirim
baska takimda oynasa farketmem bile bu kimmis diye
duz bi futbolcu
ayrica msji yanlis anlamissin oyunun icinde olmasi icin ayi gibi olmasi falan demedim
skill set olarak bir on libero ayarinda dedim, rakipte otavio, torres falan gibi adamlar var bunlarla karsilastirirsan o yetenegin cok uzaginda
defansin onunde oynatilsa aksiyonun daha icinde olurdu dedim ama bugunku pozisyonu o degildi
sonuc itibariyle yeteneklerini ve genel oyununu dusunup deplasmanda iyi farzettigimiz bir takima karsi oynadigimiz oyunu goz onunde bulundurursak bu herifi gommeye gerek oldugunu dusunmuyorum. kadroda o pozisyonda oynayip daha iyi oynayabilecek adam ndiayeydi o da cezaliydi. feguliyi fln oynatmak fantezi olurdu. zaten feguli girdiken sonra bisey yapamadi. bi pozsiyonda da onundeki topu alamadi ve serdar 2. sariyi gormesi gereken bir faul yapti ama hakem insafli davrandi