Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam olsan sıfatına tukururdum de ondan anlamazsin ki. Haysiyetsiz gevsek.
2d9dd4a16c1f0f32875cf1e13a68b8e7.jpg

Bu herife sinirim geçmiyor.

Futbolu bu kadar lakayıt oynamak için sorunlu olmak lazım.

Belhanda
Maicon
Feghouli

Takimda kalmalarina gerek yok.

Hatta hoca hakli olarak guvenmiyor, Mariano da sepetlenebilir.

Adam tikir tikir parasini aliyor kendi adina üzülecek bir durum görmüyor, cünkü belliki galatasarayi benimsememis bir nevi gecici bir durak olarak görmüskü mac sonucu adamin umrunda degil. Onun icin herzaman yaziyorum bir yerden baslamamiz sart. Kontratlardaki garanti ücret düsük bonuslar mac basilar yüksek tut ki adam bu mactsn puan alamadim diye üzülsün. Tonca para aliyor birde mac basi parasini indiriyor neye üzülsün?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

terimi babam gibi severim ama bu kazma tek bir maç daha 11 cıkarsa yazıklar olsun

Klasik arap.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Musap, koca mac adamin bir pozisyonunu cimbizla cekip öven, hatta o pozisyon yüzünden nerede ise göklere cikaran, ki o pasi bile rezil bir pas idi Rodriguez topa zor yetisti ve o yüzden topu kontrol etmeyi birak zar zor iceri cevirdi, böyle birinin birseyleri anlamasini bekliyorsun.

38'

İnanılmaz! Rodrigues ve Belhanda'nın harika paslarla oluşturduğu pozisyon sonrası Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kalıyor ama top kalecide kalıyor!
Galatasaray Sk

39'

Sadece 1 dakika sonra Onyekuru'nun ceza sahası içinden harika şutu az farkla auta çıkıyor! #FCPGS
Galatasaray Sk

Gelde anlat

Moderatör tarafında düzenlendi:
Suç sende değil sana 10 numarayı veren insanlarda.

Ben bu kadar etkisiz skora etki etmeyen bir 10 numara görmedim.
Birde gevşeğin önde gideni, forma alıp vermesi sorun değilde bu kadar lakayıt gamsız olmak bizim kulübün genlerinde yok.

Acil postalanması ve maaş yükünden kurtulmak gerekir. Bunu yedekte bırakamazsın o kadar para alıyo.

Vay be gercekten biz cahil kalmisiz, yas 33 falan ama beyin 13-14 yaslarinda kaldi.
Koca macta adamin iki tane aksiyonu var, bir tanesi takimin en hizli iki oyuncusundan birinin zar zor yetistigi ve bu yüzden etkili bir sekilde iceri ceviremedigi top, bir tane de asistin asisti.
Böyle bir oyuncuyu övmemek, göklere cikarmamak bizim cahilligimiz.

Gerekirse Maicon kalsin ama bu cöl faresi gönderilsin.

Rakibin sonradan oyuna giren 10 numarası bile 40 metreye girer girmez ne paslar attı bizim kamil yanındaki adama pas atamıyor arkadaş deli olacağım ya çok mu şey istiyoruz ulan Sabri bile arada bir çalım atıp, düzgün orta kesiyordu bu onu bile yapamıyor gerçekten Sabri'den bile yeteneksiz bir adam bizim 10 numaramız olmamalı ya valla yıldım şu devre arası defolup gider umarım 3-5 veren varsa kalırsa sene sonu o 3-5'i bile bulamayız çok açık.

Schalke taraftari Modern 10 numaramiz cezali duruma dusecek diye mi korkmustu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt