Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay vay, Belhanda'nın oynayıp bir halt yiyemediği maçlarda, aslında bir halt yediği maç sayısı bir elin parmağını geçmez, sabote ettiği maç sayısı bile daha fazladır ya neyse, takım kötü oynadı argümanı geçerli demek ama nedense aynı adam haftalardır bunu göz ardı edip Fernando'yu yerden yere vuruyor.

Bu sezon 8 mac daha oynarsa 50.macina cikmis olacak ve bu kazma icin Kiev'e tekrardan 250.000€ ödeyecegiz.

Örümcegin agina düsmeyin artik siz de.

Adamin hedefi belli. Dün Fernando cok iyi oynadigi icin ici gidiyordur simdi Fernando basligina girip kendisine bok atmasina imkan olmadigi icin.

Futbol bilgisi sorgulanması da başladı, birazdan yaş mevzusu da açılır.

Elimizde belhandadan daha iyi biri olmadığı sürece oynayacak kabullenin bunu

Nagamoto nun başlığına niye girilmiyor hiç adamin standarti var her maç
Fernando kötü oynasın yine eleştiririm hiç problem değil

Örümcegin agina düsmeyin artik siz de.

Adamin hedefi belli. Dün Fernando cok iyi oynadigi icin ici gidiyordur simdi Fernando basligina girip kendisine bok atmasina imkan olmadigi icin.
Bunun ne ağı olabilir Allah aşkına. Başka oyunculara vurmak için göz ardı ettiği argümanları Belhanda için kullanan, en maliyetli ve ofansif bölgede oynayan oyuncunun skora katkısının olmamasını umursamayıp futbol bilgisi sorgulayan, bu çöp için ortaya koyduğu mücadele ediyor argümanının bile balon olduğunu adamın gölge pres yapıp izlemekten başka bir şey yapmadığını göremeyen, kendisine bunu savunan kuştur dendiğinde deliye dönüp adamlıktan bahseden ama bire bir aynısını Fernando konusunda yapan ne olduğu tanımlanamaz birisi.

Skor katkısı vermiş futboldan anladığın bu işte senin
Senin kafana göre Sinan çok kötü oynadı dün o zaman
yo iyi oynadi dedim zaten. Bu les'ten ziyade aktifti her seyini ortaya koydu. Bu yine gamsiz gamsiz dolasti bir assistin assisti haric. Vasat sevicilige devam ercancim :)

Sen maç kazandırma olarak görüyorsan bütün takım kötü oynadı o Zaman
Eksikliği hiç futbol oynamadigimiz maçlarda da tepkini ortaya koyarak gösterebiliriz
Dünkü oyun seni tatmin etmemiş anlaşılan
Yenildik ama ezilmedik bu seviyede her takım her takımı yeniyor önemli olan ortaya konulan futbol
Pas hatası oyunun içinde olmaması duran topları kötü kullanması top kaptirmasi bunları kötü oynadığı maçlarda sıkça yapıyor zaten

Ben gayet memnunum geldiği günden beri bir tane kilit pası olmayan ayakta duramayan emre oynasaydı demek komik

Dün bence de takım olarak gayet iyi oynadık. Bir CL deplasmanında oynanması gerektiği gibi oynadık.

Kilit pas attığı falan yok bu adamın. Kilit pas dediğin pas arkadaşını kaleciyle karşı karşıya falan bırakır. Garry’nin topukla Nago’ya attığı pas kilit pas mesela o pası atsa eyvallah. Ben Emre demedim ama oynadıkları pozisyon itibariyle ikisi kıyaslananabilir. Baktığında Emre gol atıyor, CL’de penaltı aldırıyor. Skora katkı yapıyor yani direkt. Hem de ilk defa bu seviyelerde oynamasına rağmen. Belhanda da bunları yapmalı. Koşma, mücadele işini Fernando, Donk, Ndiaye yapar zaten orta sahada. Belhanda ince iş yapmalı daha çok ama adam tam bir kazma.

Senin kilit pas anlayışına göre Loko maçında Garry’nin attığı golde pası ona veren Emre’ydi o şimdi kilit pas mı? Uygun durumdaki arkadaşına pası attı. Bu kadar.

Seninkisi de memnuniyet değil açıkçası bence. İnatlaşma, hatayı kabul etmeme.

Belhanda dan daha iyisi yok cok sacma bir argüman.

Bu adama muhtac degiliz. Belhanda yerine herhangi bir oyuncu oynasin, nefes alsin yeter.

Eleştirisin çünkü o yüz var sende yahu onu biliyoruz. Ama sonra buraya gelip o adam için göz ardı ettiğin takım kötü idi argümanını bu çöp için kullanırsın.

yo iyi oynadi dedim zaten. Bu les'ten ziyade aktifti her seyini ortaya koydu. Bu yine gamsiz gamsiz dolasti bir assistin assisti haric. Vasat sevicilige devam ercancim :)
Vasat mı? Yapma be Musap, sen futboldan anlayan biri olarak buna nasıl vasat dersin. Emre Akbaba vasat, dün bunun yerine girdikten sonra oynadığı oyun ile Feghouli vasat ama bu oynamıyor çünkü vasat bile değil.

Dün bence de takım olarak gayet iyi oynadık. Bir CL deplasmanında oynanması gerektiği gibi oynadık.

Kilit pas attığı falan yok bu adamın. Kilit pas dediğin pas arkadaşını kaleciyle karşı karşıya falan bırakır. Garry’nin topukla Nago’ya attığı pas kilit pas mesela o pası atsa eyvallah. Ben Emre demedim ama oynadıkları pozisyon itibariyle ikisi kıyaslananabilir. Baktığında Emre gol atıyor, CL’de penaltı aldırıyor. Skora katkı yapıyor yani direkt. Hem de ilk defa bu seviyelerde oynamasına rağmen. Belhanda da bunları yapmalı. Koşma, mücadele işini Fernando, Donk, Ndiaye yapar zaten orta sahada. Belhanda ince iş yapmalı daha çok, ama adam tam bir kazma.

Senin kilit pas anlayışına göre Loko maçında Garry’nin attığı golde pası ona veren Emre’ydi o şimdi kilit pas mı? Uygun durumdaki arkadaşına pası attı. Bu kadar.

Seninkisi de memnuniyet değil açıkçası bence. İnatlaşma, hatayı kabul etmeme.
Kilit pası çok iyi biliyorsun Berkan hiç uzatmayalım bu konuyu
Gary e kaldırdığı top makasla yine Gary verdiği top ikiside kilit pas

Vasat mı? Yapma be Musap, sen futboldan anlayan biri olarak buna nasıl vasat dersin. Emre Akbaba vasat, dün bunun yerine girdikten sonra oynadığı oyun ile Feghouli vasat ama bu oynamıyor çünkü vasat bile değil.
ercani üzmemeye karar verdim. Rezalet su bu dersem üzülüyor napim ..

Kilit pası çok iyi biliyorsun Berkan hiç uzatmayalım bu konuyu
Gary e kaldırdığı top makasla yine Gary verdiği top ikiside kilit pas

O zaman Emre’nin arkasında yedek kalmaya mahkum. Emre bunun atacağı kilit pasın 10 katını atar,atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt