Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deplasmanda oyle olmali ztn
ama ligde fernando kasmadigi zaman fazla defansif olur
ya bhandadan gercekten 10 nr gibi oynamasi beklenmemeli yani bu yaz almis olsak ok de herif 50 macta gostermedigi seyi birden gostermeye baslayamaz
ozellik olarak 6-8 arasi bi herif nihayetinde

Tam da bu noktaya itirazım var işte;

Defansif katkısı ortalama bir 8 numaradan bile beklenecek düzeyde değilken, hangi 6 dan bahsediyorsun?...Dünyanın sayılı yıldızları değil kıyasladığım; benim beğenip, buradaki çoğunluğun burun kıvırdığı Andre Castro' yu gözünde bir canlandır istersen....

Ofansif katkısı da iyi bir 6 numaradan beklenecek düzeye ulaşamıyor, öylelerini saymaya kalksam uzar gider...

''6-8 arası'' tabiri yine de uygun düşer belki ama asla Galatasarayımız düzeyinde değil elbette. Mesela Belçika Jupiter Ligi orta-alt sıra takımları için o profilde bir oyuncu olabileceğini kastediyorsan katılırım...

@Adem Çakar kardeşimizin muhteşem yorumlarını göremiyorum bu başlıkta; yine mi ortadan kayboldu nedir?...Destansı ''Topa karşı Belhanda'' güzellemelerini okumak keyfinden mahrum bıraktığı için üzüntü ve kırgınlığımı belirtmek isterim...Gerçi sözkonusu herif külliyen ''Futbola karşı'' ama olsun; Adem Çakar' ın erişilmez hayal Dünyasında, savunduğu kişi ve argümanlar için, her türlü duruma uygun senaryo mevcuttur ne de olsa, biliriz nitekim!:hat:...

Şu an Spartak Trvana’ya karşı oynayan Fenerbahçe’ye koy. Göze batmaz!

Tam da bu noktaya itirazım var işte;

Defansif katkısı ortalama bir 8 numaradan bile beklenecek düzeyde değilken, hangi 6 dan bahsediyorsun?...Dünyanın sayılı yıldızları değil kıyasladığım; benim beğenip, buradaki çoğunluğun burun kıvırdığı Andre Castro' yu gözünde bir canlandır istersen....

Ofansif katkısı da iyi bir 6 numaradan beklenecek düzeye ulaşamıyor, öylelerini saymaya kalksam uzar gider...

''6-8 arası'' tabiri yine de uygun düşer belki ama asla Galatasarayımız düzeyinde değil elbette. Mesela Belçika Jupiter Ligi orta-alt sıra takımları için o profilde bir oyuncu olabileceğini kastediyorsan katılırım...

Belçika Jupiter Ligi orta-alt sıra takımları için o profilde bir oyuncu olabileceğini kastediyorum

Kötü oynamadığını çoğu spor yorumcusu söylüyor ben yanlış maçı izlememişim, eleştirinin nedeni sondaki muhabbetidir muhtemelen zaten linç için en uygun durumlar bunlar yapmamalıydı. Neyse önemli oyuncu helede bu orta sahada

Bunun gibi; apaçık kötü performans gösterdiği halde, olmadık bahane ve argümanlarla -güya- savunulmaya çalışılan onca futbolcu geldi geçti; daha bir tanesinden hayır geldiğini görmedim ki def edilip gittiklerinde hiçbirisinin savunucusu da kalmamıştı...

Leo Franco' yu en uygun örnek olarak görüyorum Belhanda için; herif her geleni içeri almaktan bir hal olmuştu da hala ''Öyle ama adam sistem kalecisi'' diye, akıllara ziyan yorumlarla desteklemeye devam edenler vardı, çok komikti doğrusu. Dünki ''Sistem kalecisi'' zırvalığı neyse, bugünki ''Modern 10 numara'', ''Topa karşı Belhanda'' zırvalıkları da odur...

Uğur Meleke:
Terim’e saygı duyuyorum ancak iki maçın ikisinde de takımın zayıf halkası gözüken Belhanda’nın oyunda bu kadar kalmasına da anlam veremiyorum.

Önder Özen:
Belhanda, Galatasaray'a geleli 14-15 ay oldu. Bir tane maç al! Bunu istemek bu taraftarın hakkıdır. Senin sırtında 10 numaralı forma var.

Tugay Kerimoğlu:
Belhanda'nın bu davranışını kabullenemiyorum. Bu camiayı sana anlatamamışlar. Biz de o formayı giydik.
Belhanda'nın keyfi yerinde umursamıyor. Hayatım boyunca böyle olamadım. Belhanda'nın ismini bugün sahada 70-75 dakika boyunca iki kez duydum.

Ali Ece’de zaten bunu savunana güzel cevap verdi.

Şimdi beğenen kimdi? Onu merak ettim. @Can Akasra

Son düzenleme:
Tugay kral dediyse iş bitmiştir

Uğur Meleke:
Terim’e saygı duyuyorum ancak iki maçın ikisinde de takımın zayıf halkası gözüken Belhanda’nın oyunda bu kadar kalmasına da anlam veremiyorum.

Önder Özen:
Belhanda, Galatasaray'a geleli 14-15 ay oldu. Bir tane maç al! Bunu istemek bu taraftarın hakkıdır. Senin sırtında 10 numaralı forma var.

Tugay Kerimoğlu:
Belhanda'nın bu davranışını kabullenemiyorum. Bu camiayı sana anlatamamışlar. Biz de o formayı giydik.
Belhanda'nın keyfi yerinde umursamıyor. Hayatım boyunca böyle olamadım. Belhanda'nın ismini bugün sahada 70-75 dakika boyunca iki kez duydum.

Ali Ece’de zaten bunu savunana güzel cevap verdi.

Şimdi beğenen kimdi? Onu merak ettim.

Bi karakullukcu var.bir de burada 3-5 sevicisi.

uefaya koz vermemek için artık kesinlikle gitmeli

Şu gevşeğe ve feghouliye verilen paralar yüzünden ffp başımıza dert oldu. Bu ikisi gerekirse döverek araplara veya çinlilere satılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt