Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş bir pres yapıyor şimdiye kadar, öyle etkili ki rakip topu istediği gibi kullanıyor.

Müthiş pas bravo, hiç bir baskı olmadığı halde giden oyuncunun arkasına muhteşem bir pas.

bu .... herifi topu kaptırdıktan sonra pres bile yapmıyor.mal mal adamların paslaşmasını izliyor.abv bunun.

nefretimsin, gs tarihinde 10 nryi en haksiz yere giynen sahis

Takımı bırakma sebebi.

35 dk rezaletti bir halt yapmadi, her top olumsuz du. Son 10 dk az olumlu kullan,aya basladi. Olumlu derken icine etmedi yani

Ulan kontra atakta adamın arkasına nasıl top attı, ya yemin ediyorum bu kadar yeteneksiz bir oyuncu görmedim ben. Salak adamı göre göre topu arkasına atıyor, saf beyinsiz bu herif.

Buna sıra gelene kadar rezalet oynayan 4-5 kişi var. Bu da rezil.
Düşünün takımın halini :red:

Kontra atak pozisyonunda topu kapan futbolcu olduğu için övsem mi yoksa verdiği pas için sövsem mi karar veremediğim oyuncumuz,bazen inanılmaz işler yapıyor bazen de beyni yokmuş gibi oynuyor.Son 10 dk girdiğimiz 2 pozisyonda da kendisinin etkisi vardı onu es geçmemek lazım ama 35 dk da yok gibiydi....

Mesela söve söve gönderdiğimiz Yasin Öztekin bile bundan daha akıllı oynuyor gerizekalının önde gideni olmasına rağmen.

sent via GSC

Kontra atak pozisyonunda topu kapan futbolcu olduğu için övsem mi yoksa verdiği pas için sövsem mi karar veremediğim oyuncumuz,bazen inanılmaz işler yapıyor bazen de beyni yokmuş gibi oynuyor.Son 10 dk girdiğimiz 2 pozisyonda da kendisinin etkisi vardı onu es geçmemek lazım ama 35 dk da yok gibiydi....
Topu kapmadı ki, rakip al buyur defans da boş git dedi ama sonuç malum.

Sag tarafa pas verecek adam demarke bu gidip ya arkasina atiyor ya da yavaş

Verdiği pasların çoğu Selçuk gibi, bir iki metre mesafeye al gülüm ver gülüm.

Mesela söve söve gönderdiğimiz Yasin Öztekin bile bundan daha akıllı oynuyor gerizekalının önde gideni olmasına rağmen.

sent via GSC

Yasin bunun yanında harbi Ronaldo. Arada gol falan atıp katkı yapıyordu en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt