- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Hoca da bikti artik bu cöpten aldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes kripto. Takımın bir iki cılız şut ve Feghouli'nin pozisyonu dışında bir tane pozisyonu yok. Bomboş bek oyuncusuna iki üç pas attı diye iyi oynadı diyorsunuz.Git şu topu izle kenan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her oyuncu yu izleyip buna les diyor. DOGRU DIYOR az diyor.Arkadaşım senin bu adamla derdin ne ya,maçla ilgili ne olsa bu herifin üstüne yorumluyorsun psikologa görünmeni öneririrm.
şu maçta bu adam için rodriguez ve marianodan daha leş oynadı demek için art niyetli olmak lazımHer oyuncu yu izleyip buna les diyor. DOGRU DIYOR az diyor.
Belhandayı sevdiğim söylenemez ama sonuçta bir Galatasaray futbolcusu ve sen art niyetlisin.Takımın en maliyetli oyuncusu olup henüz daha bir maçı bile alamamış olması olabilir mi? Ayrıca sana ne yahu, baban, abin, amcan, dayın veya herhangi bir akraban mı?
Yoo garry ile en lesi ydi. Ama garry 3 mac böyleyse bu herif 2 senedir böyle.şu maçta bu adam için rodriguez ve marianodan daha leş oynadı demek için art niyetli olmak lazım
Mariano daha mı iyiydi sence ciddi olamazsın biraderYoo garry ile en lesi ydi. Ama garry 3 mac böyleyse bu herif 2 senedir böyle.
Tabii canım öyleyim, zaten bizi on tane pozisyona sokan adama laf ediyorum. En maliyetli oyuncu olmasının falan pek bir önemi yok. Tekrar soruyorum, sana ne herhangi bir akraban mı? Galatasaray takımımın oyuncusu ise ben de Galatasaray taraftarıyım, takıma katkısı yeterli olmayan adama istediğimi yazarım.Belhandayı sevdiğim söylenemez ama sonuçta bir Galatasaray futbolcusu ve sen art niyetlisin.
Mariano yu simdi yazmadim diye öylemi. Yazmaya gerek görmedim. Dedigimi anladin cevap vermedigine göreMariano daha mı iyiydi sence ciddi olamazsın birader
Cevap vermemekle alakası yok,fazla dikine oynayıp top kaybı da yapsa takımdaki tek pas istasyonumuz bu adam şuna bak beke pas atamıyoruz çıktığından beriMariano yu simdi yazmadim diye öylemi. Yazmaya gerek görmedim. Dedigimi anladin cevap vermedigine göre