Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca da bikti artik bu cöpten aldi

Arkadaşım senin bu adamla derdin ne ya,maçla ilgili ne olsa bu herifin üstüne yorumluyorsun psikologa görünmeni öneririrm.

Takımın en maliyetli oyuncusu olup henüz daha bir maçı bile alamamış olması olabilir mi? Ayrıca sana ne yahu, baban, abin, amcan, dayın veya herhangi bir akraban mı?

Takım pas yapamaz oldu adam cıkınca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın en maliyetli oyuncusu olup henüz daha bir maçı bile alamamış olması olabilir mi? Ayrıca sana ne yahu, baban, abin, amcan, dayın veya herhangi bir akraban mı?
Belhandayı sevdiğim söylenemez ama sonuçta bir Galatasaray futbolcusu ve sen art niyetlisin.

Hmm yazmadığım şeyleri yazmışım gibi göstermek, az önce psikolog diyordun bence ihtiyacın var çünkü olmayan şeyleri görüyor gibisin.

Takım top oynamayı unuttu adam cıkınca jahsh

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam çıktığından beri pas yapamıyoruz umarım bunu da anlıyorsunuzdur.Sevmesek de bu takımdaki tek oyun kurucu bu adam.

Belhandayı sevdiğim söylenemez ama sonuçta bir Galatasaray futbolcusu ve sen art niyetlisin.
Tabii canım öyleyim, zaten bizi on tane pozisyona sokan adama laf ediyorum. En maliyetli oyuncu olmasının falan pek bir önemi yok. Tekrar soruyorum, sana ne herhangi bir akraban mı? Galatasaray takımımın oyuncusu ise ben de Galatasaray taraftarıyım, takıma katkısı yeterli olmayan adama istediğimi yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt