Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0-0'ken Ömer Bayram'a çok iyi çıkarmıştı ama olmamıştı sonrasında gene pas hatasıyla takımı 0-1 geriye düşürdü ondan sonra ki dakikalarda kanada geçerek takımın daha da hareketli oynamasını sağladı. Hataları var hatalarına oranla katkısı da var ama ne olursa olsun sahadaki en efektif oyuncuydu eğer biraz kıpırdanmasaydı sabaha kadar gol atamazdık tabi adama sorarlar bu zamana kadar niye kıpırdanmadır

Kirk yilda bir asist yapti evet ama bu adamin kritik top kayiplarini ne yapacagiz biz arkadas.

Gerizekali mi ne 2 kisi arasina dalip gecmeye calisiyor her defasinda, teknik desen yok akil desen hic yok. Eh arkadas sen ne diye daliyorsun, her defasinda duvara toslar gibi toslayip topu kaybediyorsun.

Bugün orta sahada 3 defa salak salak topu kaybetti, dördüncüsünde golü yedik. Istinasiz her mac en az 1-2 kere rakibin kontra atagini baslatiyor bu andaval.

Kirk yilda bir asist yapti evet ama bu adamin kritik top kayiplarini ne yapacagiz biz arkadas.

Gerizekali mi ne 2 kisi arasina dalip gecmeye calisiyor her defasinda, teknik desen yok akil desen hic yok. Eh arkadas sen ne diye daliyorsun, her defasinda duvara toslar gibi toslayip topu kaybediyorsun.

Bugün orta sahada 3 defa salak salak topu kaybetti, dördüncüsünde golü yedik. Istinasiz her mac en az 1-2 kere rakibin kontra atagini baslatiyor bu andaval.

Şut desen atamaz.Pas desen 10 tane dener 1-2'si geçer.En müsait pozisyonda bile doğru düzgün pas atamayıp kıytırık top kayıpları yapar.Orta saha rotasyonu kalabalık olsaydı bunun yerinde kesinlikle Ndiaye oynamalı derdim.Patlayıcılığı ile kesinlikle bundan iyi oynar.

Şut desen atamaz.Pas desen 10 tane dener 1-2'si geçer.En müsait pozisyonda bile doğru düzgün pas atamayıp kıytırık top kayıpları yapar.Orta saha rotasyonu kalabalık olsaydı bunun yerinde kesinlikle Ndiaye oynamalı derdim.Patlayıcılığı ile kesinlikle bundan iyi oynar.

Ndiaye yi gectim su ölü haliyle Mariano falan bile bundan daha etkili oynar orada.

Fernando patlamasa idi olurdu ama artık zor bir ihtimale dönüştü, bu adam her maç oynayacak gibi

Bizim yönetim yapmaz muhtemelen de,eğer Rodrigues 15-20 arası bir fiyata giderse,Ndiaye'yi 7-8'e en kötü 10'a bırakıyorlarsa almalıyız bence.
İyi olur da 15 ten aşağı vermezler muadil aramalıyız, Kayseride Mensah var mesela o da kiralık böyle oyuncular bulmalıyız

İyi olur da 15 ten aşağı vermezler muadil aramalıyız, Kayseride Mensah var mesela o da kiralık böyle oyuncular bulmalıyız

Fener maçında çok iyiydi.O gün Fb'nin orta sahasının çok yumuşak olmasından mı kaynaklıydı bilemiyorum da tek başına ezmişti Fb'nin orta sahasını.Sonra takip etmedim nasıl oynadı.

Fener maçında çok iyiydi.O gün Fb'nin orta sahasının çok yumuşak olmasından mı kaynaklıydı bilemiyorum da tek başına ezmişti Fb'nin orta sahasını.Sonra takip etmedim nasıl oynadı.
Ben de orda izledim :D sonra bir kaç maç daha izledim ama detaylı değil öyle 10 15 dakika
Bu tip adamları seviyorum ben birden patlıyorlar kendi başlarına gidiyorlar en sevdiğim oyuncu türü

Ben de orda izledim :D sonra bir kaç maç daha izledim ama detaylı değil öyle 10 15 dakika
Bu tip adamları seviyorum ben birden patlıyorlar kendi başlarına gidiyorlar en sevdiğim oyuncu türü

Ndiaye o yüzden Belhanda yerine oynamalı dedim zaten.En azından patladığında ani dribblinglerle takımı atağa kaldırır pozisyona sokar.

10 dk haric cöp oglu cöptü. Baska bir sey denilmez

Bu adamın kesinlikle kanat oynaması gerek merkezdeki top kayıpları canımızı yakıyor. Kanat için yeterli enerji ve fizik gücü var

Aynı maç içinde bunun kadar istikrarsız futbolcu görmedim hiç.bazı maçlarda 10 dk oynuyor 80 dakika kayıp

bu kadar kötü şutör ve pasör bir 10 numara dünya üzerinde yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt