Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artik ortada canimizi sikmamali
kanatta oynasin arada sirada yeter

En iyimizdi akıllı olun

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3082.webp

Kanatta oynasın diyorsunuz da orada da 2 maç dayanırsınız ancak.

sent via GSC

Git koseye felan orada bekle. Atak yedirmezsin en azindan. Penalti felan olmaz

kanatta oynatır mı hoca peki?hangi maç deneyecek bunu?belhandaya sabır yok zaten.bir an önce denenmeli ve görmeliyiz.bu arkadaş için umutlanmak bile istemiyorum

Yapılacak şey belli

10 numarayı sırtından çıkartmak.
Sıradan bir oyuncu gözüyle bakıp sezon sonu tarık camdal gibi sutlamak.
Bu gözler 2 kere 10 numara gördü ve 10 numaranın neler yapabileceğini bilir bu taraftar. 10 numara ağırdır ya taşırsın efsane olursun ya da sürekli taşlanarak gündeme gelirsin.
Dünya üzerinde 10 numara kavramı değiştimi bilmiyorum ama ben 2 şey beklerim;

* Gole yakın oyuncuları ara pasları gecis pasları ile kaleciyle karsı karsıya bırakmak
( bu arkadasımız ayda yılda bir pas atıyo ve biz mutluluktan ağlayacak kıvama geliyoruz)

* Adam gecip gole yaklaşmak
(Bu arkadas golden cok sahada dolanıp macı tamamlama pesinde)

*Uzaktan şut cekip tehlikeli pozizyon yaratma
(Uzaktan şutları yok denilecek kadar az, ayda bir şut çeker oda belki kaleyi tutmaz.

Artık çok uzatmanın anlamı yok. Adamın olayı yeteneği bu. Galatasaray düzeyinde milyon eurolar alıp bu sekilde oynayamazsın. Ya muğdat gibi az paraya yedekte bekleyip sonradan girip biseyler olması icin kasıcaksın ya da bu kulüpten uzayacaksın.

devre arası yerine daha ucuz bir maliyette adam bulursak hemen defedilmeli bence.

buna kizamiyorum artik. Herseye ragmen ilk 11 e bunu yazan hoca varken. Elden cikaramayan yönetim varken. bu herifin capi bu.

Azalarak bitenlerde bugün; ya aslında 10 değil 8 numaradan, kanatta oynasa iyi olur dalına atlıyoruz, dikkat etmekte fayda var.

Çok basit bir matematik var futbolcu ismi ve forma numarasını kenara bırakalım, X isimli Galatasaray forması giyen bir orta saha var ve takım oyun kuramaz, topla hücuma çıkamazken gelip bir kere inisiyatif almıyor, bir tane ara pası atmayı geçtim yanındaki adama bile çoğunlukla pas atmayı beceremeyip, rakip akınları başlatıyorsa bu adamın sahada bulunma sebebi nedir? Hele kreatif yönünün yüksek olmasını beklediğiniz bölgenin oyuncusu ise zira sahada savunma ağırlıklı oynayan başka orta sahalar var kendisinden birincil öncelik olarak beklenti bu değilken ama koşuyor gerekçesi ile sahada tutulması bilemiyorum.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gördük dün dikine yaptığı işi, dikine dikine silkti zaten zor giden maçı. Hala daha Antalya ve dünki maçta akın akın kaleye gitmişiz gibi yazanlar var.

Bu Maldonado golü yedirmese ıkına ıkına da olsa 1-0 alırdık maçı bir şekilde.

Azalarak bitenlerde bugün; ya aslında 10 değil 8 numaradan, kanatta oynasa iyi olur dalına atlıyoruz, dikkat etmekte fayda var.

Çok basit bir matematik var futbolcu ismi ve forma numarasını kenara bırakalım, X isimli Galatasaray forması giyen bir orta saha var ve takım oyun kuramaz, topla hücuma çıkamazken gelip bir kere inisiyatif almıyor, bir tane ara pası atmayı geçtim yanındaki adama bile çoğunlukla pas atmayı beceremeyip, rakip akınları başlatıyorsa bu adamın sahada bulunma sebebi nedir? Hele kreatif yönünün yüksek olmasını beklediğiniz bölgenin oyuncusu ise zira sahada savunma ağırlıklı oynayan başka orta sahalar var kendisinden birincil öncelik olarak beklenti bu değilken ama koşuyor gerekçesi ile sahada tutulması bilemiyorum.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 senedir bu gereksize bir forma numarası ve mevki bulma çabası var. En son kale falan denilecek gibi duruyor.

gidip hocaya anlatin derdinizi o zaman burda birbirinize viy viy yapmaktansa hacivat gibi
her hafta kadroda herif
yoksa su arap bu mal digeri beyinsiz fln diye tum takimi elden mi gecirelim
kadromuzda bulunan bi herif nihayetinde essek kadar para da aliyor, transfer sezonunda da degiliz
onceki takiminda da kanatta oynamis
adama alternatif pozisyon bulmaktan daha dogal ne olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt