Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
top kayiplarindan sonra yuz ifadem

1540084358547.webp

Galatasaray'da sık sık eleştirilen isimlerden biri olan Belhanda'nın performansına da değinen yazarımız Ali Ece, "Maçın ikinci yarısında çok iyi bir Belhanda vardı. Belhanda'dan beklentimiz yüksek olduğu için eleştiriyoruz" dedi.
Haklı, Bursa takımını çok güzel bir şekilde öne geçirdi.

Bu öküzü savunan babam bile olsa ağzına sıçarım. Ben hayatım boyunca böyle bir kazma görmedim.

sent via GSC

Bu öküzü savunan babam bile olsa ağzına sıçarım. Ben hayatım boyunca böyle bir kazma görmedim.

sent via GSC

Bu kadar kotu 10 numaramiz ne zaman oldu diye hatirlamaya calisiyorum , basaramiyorum!

Yilda primlerle 4 milyon euro alip tek mac alamayan 10 numara!!!

1 mac lan, 1 mac!!! 1 mac almazmi 1.5 yilda bir 10 numara???

Bundan böyle seni savunmak boynumuzun borcu kral :/

Bu oynamasa idi oluşacak skoru veriyorum, dün gece ıslak rüyalarımın arasında gördüm 3-0 Galatasaray galibiyeti.

Hic sanmiyorum abi yav.
Begensekte begenmesekte yuzu ileriye donuk olan 1 kac heriften biri.
Ha yerine atalay mustafa kapi oynasa neden belhandayi oynatmadiniz demem ama hoca seviyor kendisini

Bu oynamasa idi oluşacak skoru veriyorum, dün gece ıslak rüyalarımın arasında gördüm 3-0 Galatasaray galibiyeti.
Golü zar zor bu adamın ortası sayesinde attık sağ kanada geçtikten sonrada bayağı etkiliydi Ömer yarısı boş kaleye vurabilse 2 asistle belki de ilk defa bize bir maç kazandıracaktı.
Yiğidi öldürelim ama hakkını da zamanı geldiğinde verelim.

Hic sanmiyorum abi yav.
Begensekte begenmesekte yuzu ileriye donuk olan 1 kac heriften biri.
Ha yerine atalay mustafa kapi oynasa neden belhandayi oynatmadiniz demem ama hoca seviyor kendisini
Sıkıntı yüzü kaleye dönük olsa bile beş topun dördü rakibe gidiyor hem de öyle zor pozisyonlar da değil. Ya topu çok yavaş atıyor, ya kanatta adam boşken üç rakibin olduğu alana aşırtma deniyor veya önünde iki kişi varken kenara değil rakibin üzerine vuruyor. Bu topların bazısı gördüğümüz gibi kontra oluyor, bazısını da tekrar kazanmak için koşturuyoruz.

Golü zar zor bu adamın ortası sayesinde attık sağ kanada geçtikten sonrada bayağı etkiliydi Ömer yarısı boş kaleye vurabilse 2 asistle belki de ilk defa bize bir maç kazandıracaktı.
Yiğidi öldürelim ama hakkını da zamanı geldiğinde verelim.
Aslan, maçı zora sokan da bu zaten.
Orada bek oyuncusu doğru düzgün basmadı bile, yoksa o kadar kolay o ortayı yapamazsın.

Bunun yüzünden kaçıncı dakikada geri düştük, kaçıncı dakikada anca beraberliği yakaladık. On dakika kanatta artık rakip yorulduğu için top mu oynaması önemli, yoksa ikinci yarının başlarında zaten zor giden maçta geriye düşmek mi.

Bunun yarardan çok daha fazla zarar verdiğini görmek için kaç maçı daha batırması, zora sokması veya yaptığı kendi disiplinsizliği yüzünden satması lazım? Fatih hocanın da memnun olduğunu falan sanmıyorum. Son dönem oyundan çıkarmadığı maç hatırlamıyorum.

Ayrıca tüm futbolcular için geçerli, bilmem şu fedakarlığı yaptım artistliğini bıraksınlar. Bir futbolcunun oynamaya engel sakatlığı varsa zaten oynayamaz. Ben de her soğuk algınlığında işe gitmemezlik etmiyorum. Senelerce futbol oynadım, türlü türlü sakatlıklar ile çıktım maça, ısındıktan sonra basit bir şey ise hiç bir şey hissetmiyorsun.

Son düzenleme:
Sıkıntı yüzü kaleye dönük olsa bile beş topun dördü rakibe gidiyor hem de öyle zor pozisyonlar da değil. Ya topu çok yavaş atıyor, ya kanatta adam boşken üç rakibin olduğu alana aşırtma deniyor veya önünde iki kişi varken kenara değil rakibin üzerine vuruyor. Bu topların bazısı gördüğümüz gibi kontra oluyor, bazısını da tekrar kazanmak için koşturuyoruz.

Mal mal top kayiplari bu denli kotu oynamamiza sebep oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt