- 26 Kasım 2012
- 185.541
- 258.079
- 5.998
yinemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna katılmamak elde değil.Yeri tribün.
Ben hayatımda bu kadar top ezen bu kadar top kaybeden bir hücum oyuncusu görmedim.Mal mal top kayiplari bu denli kotu oynamamiza sebep oluyor
Ben hayatımda bu kadar top ezen bu kadar top kaybeden bir hücum oyuncusu görmedim.
Yasin Burak veya Umut bile bu kadar top ezmiyordu. Herif hem beceriksiz hem katkısı yok hem de öküzün teki.
sent via GSC
Sinan öküzü de bunun gibi, alıyor topu boşta adam varken dalıyor üç kişinin arasına sanki bilekleri o kadar iyi gibi.Eren>Belhanda>Mariano>Sinan
Mac basina 100tane top kaybediyorlardir
Evet yine, yeter yav iki de bir susun, yine mi gibi laflar, forum lan burası yazmayacağız da ne yapacağız soyunurken canlı yayın mı koyacağız.

Evet yine, yeter yav iki de bir susun, yine mi gibi laflar, forum lan burası yazmayacağız da ne yapacağız soyunurken canlı yayın mı koyacağız.
Saçmalama daşu densiz kavası(gavat demedim kavas dedim) bana nispet olsun diye mi paylaştın? Alıntı yapsana direk![]()
sent via GSC
şu densiz kavası(gavat demedim kavas dedim) -jebem ti mayku- bana nispet olsun diye mi paylaştın? Alıntı yapsana direk
jebem ti mayku haşu densiz kavası(gavat demedim kavas dedim) -jebem ti mayku- bana nispet olsun diye mi paylaştın? Alıntı yapsana direk