Alp Er Senturk
Sarı Üye
- 29 Ağustos 2018
- 687
- 225
- 288
herkes boşnakça mı biliyor, bu konu Tüm Türkiye'nin gündemi olmuş ve 4 1 kesimden linç yemiştir rok bahsi geçen densizligindeGavat demeyip yine de kufur etmek neyin kafasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes boşnakça mı biliyor, bu konu Tüm Türkiye'nin gündemi olmuş ve 4 1 kesimden linç yemiştir rok bahsi geçen densizligindeGavat demeyip yine de kufur etmek neyin kafasi
ROK'a koyam, ne olduğunu herkes biliyor da sen neden bir üyeye küfür ettin.herkes boşnakça mı biliyor, bu konu Tüm Türkiye'nin gündemi olmuş ve 4 1 kesimden linç yemiştir rok bahsi geçen densizliginde
Deep turkish web güzell kanal, güzel replikler çıkariyorO Program bitti, yine yırtamadın.
Üyeye niye edeyim yavROK'a koyam, ne olduğunu herkes biliyor da sen neden bir üyeye küfür ettin.
Hayır yani milletin anasına arnavutça falan sövebiliyorsak, bazı arkadaşlara arnavutça/fransızca metiyeler düzmek isterim şahsen.
Arkadaşı dışarı alabilir miyiz? @Uğur İz @Can BÜYÜK'ün annesine arnavutça küfür etti. Onun için de ihracını talep ediyorum.Arnavutca ve fransizca biliyorum demenin 100 yolundan biri mi bu,?
Ben simdi burada almanca kufur etsem xyz e nolur? Sacma sapan konusmaherkes boşnakça mı biliyor, bu konu Tüm Türkiye'nin gündemi olmuş ve 4 1 kesimden linç yemiştir rok bahsi geçen densizliginde
İsmetcim böyle sorular sorman üzücüburası insanların anasına küfredilen bir forum mu
renkdas sanirim annenize arnavutca sövmüslerNoluyor burada yav.
Tipine ishalimi boşalttığımın memenitsizi.Sa olay mı var haa
![]()
Tipine ishalimi boşalttığımın memenitsizi.
Küfür edeyim geçsin, nasıl olsa cezası yok.Basim agriyor yav