Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.592
- 109.432
- 4.878
nasil kafa attiysan kariya
Ugurladik dun bus stationdan
I'm alone
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasil kafa attiysan kariya
Azmine ve takipçiliğine hayran kaldım kral, gus fring gibi adamsın(büyük iltifat, reyizi bilen bilir sen de bilirsin)Velete bak velete, hem suçlu hem artis.
Neyse ben gidiyorum
Acayip komik 1 herif yavBöyle bir adamı indirenler utansın.
renkdas sanirim annenize arnavutca sövmüsler
Coluk cocukla ugrasiyoruz vallah.
Eger ettiyse ben de iade ediyorum aynen.
Uzatmayın, cıvıtmayın artık. Can Büyük renk'daşım'a küfür etmedim. Konu biter burda. Goygoy malzemesine meze edemezsiniz beni. Biliyorum 4-1 yanım hainlerle dolu ama provakasyonlardan uzak yaşantıma devam edeceğim.
Hala diyorum bu adamı 4-3-3'ün sol ilerisinde denemek lazım kanatta enerjisiyle ve verkaçlarıyla merkezdekinden daha iyi oynuyor merkezde 2 kişi başınca eli ayağına dolaşıyor ne yapacağını şaşırıyor kanatta arkasına çizgiyi alınca arkadan adam gelemeyeceği için çok rahat ve etkili oynuyorKırmızı kart sonrası biraz daha toparlamış gözüküyor ama Emre Akbaba'nın sakatlanması planları bozdu diye düşünüyorum en azından şu ileri hattı özellikle deplasmanlarda görmeliydik diye düşünüyorum
-------Fernando-------Donk----------
Emre A.-------Ndiaye-------Belhanda
4-3-3'de ileri hattı Belhanda - Sinan - Garry yapabiliriz arkasındaki hattı da Ndiaye - Donk - Selçuk yapmakta fayda varBugün itibari ile bu kadar eksik varken şu maçı olsun aldırması hususunda dualara başlayacağım.
4-3-3'de ileri hattı Belhanda - Sinan - Garry yapabiliriz arkasındaki hattı da Ndiaye - Donk -Selçukyapmakta fayda var

Takım revire döndü mecburiyetten yoksa hiç yazmam bile
Inan artik o kadar detayinda degilim artik, bunca eksik varken su maci alsin veya alinmasinda etken olsun, bu bile su günlerde yeterli.4-3-3'de ileri hattı Belhanda - Sinan - Garry yapabiliriz arkasındaki hattı da Ndiaye - Donk - Selçuk yapmakta fayda var
Son maçtan sonra 15 16 yaşında 1 çocuk bile oynayabilir yerineTakım revire döndü mecburiyetten yoksa hiç yazmam bile![]()