Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzatmayın, cıvıtmayın artık. Can Büyük renk'daşım'a küfür etmedim. Konu biter burda. Goygoy malzemesine meze edemezsiniz beni. Biliyorum 4-1 yanım hainlerle dolu ama provakasyonlardan uzak yaşantıma devam edeceğim.

Kırmızı kart sonrası biraz daha toparlamış gözüküyor ama Emre Akbaba'nın sakatlanması planları bozdu diye düşünüyorum en azından şu ileri hattı özellikle deplasmanlarda görmeliydik diye düşünüyorum
-------Fernando-------Donk----------
Emre A.-------Ndiaye-------Belhanda
Hala diyorum bu adamı 4-3-3'ün sol ilerisinde denemek lazım kanatta enerjisiyle ve verkaçlarıyla merkezdekinden daha iyi oynuyor merkezde 2 kişi başınca eli ayağına dolaşıyor ne yapacağını şaşırıyor kanatta arkasına çizgiyi alınca arkadan adam gelemeyeceği için çok rahat ve etkili oynuyor

Bugün itibari ile bu kadar eksik varken şu maçı olsun aldırması hususunda dualara başlayacağım.

8zV8Dr.jpg

Schalke maçının kilit ismi. Bu kadar eksik varken Bursa maçının son yarım saati gibi sazı eline alabilirse hem kendini sevdirir, hem de maçı kazandırır.

Umarım buradaki herkese kapakları takar.

Son maçtaki yarim saatlik performansıni 90 dakikaya yayıp sacma sapan top kayiplarina son verirse hakettigi övgüyü alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt