Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet yine, yeter yav iki de bir susun, yine mi gibi laflar, forum lan burası yazmayacağız da ne yapacağız soyunurken canlı yayın mı koyacağız.

Mal mal top kayiplari bu denli kotu oynamamiza sebep oluyor
Ben hayatımda bu kadar top ezen bu kadar top kaybeden bir hücum oyuncusu görmedim.

Yasin Burak veya Umut bile bu kadar top ezmiyordu. Herif hem beceriksiz hem katkısı yok hem de öküzün teki.

sent via GSC

Ben hayatımda bu kadar top ezen bu kadar top kaybeden bir hücum oyuncusu görmedim.

Yasin Burak veya Umut bile bu kadar top ezmiyordu. Herif hem beceriksiz hem katkısı yok hem de öküzün teki.

sent via GSC

Eren>Belhanda>Mariano>Sinan
Mac basina 100tane top kaybediyorlardir

Helal olsun vefakar Younes, Takımını yalnız bırakmamış

Vefakar ha, üç küsür milyon alan ve üç defa takımını satan biri vefakar demek.

Belhanda kötü oyuncu evet ama adam zaten 10 numara pozisyonu oyuncusu değil ki ws10'dan sonra kim gelse beğenmeyiz.adamın sadece forma numarası 10 kaldı ki son 4-5 maçtır ortada olmayan rodri ve sürekli değişen sağ kenar ve forvetimiz çok mu iyi ? Sürekli ileri atılan toplar duvar gibi geri geliyor.iki back oyuncularımızla oyun kuramasak diğer takımlardan hiç farkımız kalmayacak

git korner kösesinde felan dur. Zararin olmaz.

Gözümüzün pası siliniyor iyi oynadı mı. Takımın en iyi 3 oyuncusundan biri, takıntılı ruh hastaları hariç herkes görebiliyor bunu. Diğer 2 si donk ve linnes tabi ki

88745069144d9d91792f4d98bb816c27.jpg

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt