Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarı gereksiz top kaybı yapmadı sadece bu. Beklenti o kadar düştü ki iyi oynadı sanılıyor. İkinci yarı rezaletti.

Baski altindan cikabilecek baska orta saha oyuncun olmadigi surece bu adamin sahadaki varligi tartismaya kapali bir konu

Baski altindan cikabilecek baska orta saha oyuncun olmadigi surece bu adamin sahadaki varligi tartismaya kapali bir konu
Baskı altında üç, hatta dört tane kritik top kaybetti. Ilk yarı Ndiaye'nin hızlı çıkışı sonrası çalıma girip kaybetti, ikinci yarı kaç saniye topu kontrol altına alamayıp baskı yedi kaybetti, top ayağında arkasından gelen rakibe kaybetti, yine bir tane daha vardı basit bir topu kontrol edemeyip kaybetti kontra olacaktı ama şükür rakip de topu iyi kontrol edemedi.

Bu maç kızamıyorum kendisine sebebi de iddia da oynadığım "Belhanda sarı kart görür" seçeneği.

Ben malımı bilirim abi. Gitti yine 90 da durduk yere o kartı gördü Allahın kazması. 4.00 oranı cebe attık sağolasın Belhanda bu maç için laf yok sana bu yüzden.

Hafta sonuna tekrardan görüşmek üzere.

sent via GSC

Topu tek seferde kontrol edemeyip, 5 kere dürtmeden de pas veremeyen bir herif.

bu arkadasin yüzünden Fernandonun önemi bir kez daha belli oldu sanirim

Kötü oynadi yine ama belhandadan cok daha kötü oynayanlar vardı sahada.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç kızamıyorum kendisine sebebi de iddia da oynadığım "Belhanda sarı kart görür" seçeneği.

Ben malımı bilirim abi. Gitti yine 90 da durduk yere o kartı gördü Allahın kazması. 4.00 oranı cebe attık sağolasın Belhanda bu maç için laf yok sana bu yüzden.

Hafta sonuna tekrardan görüşmek üzere.

sent via GSC

Kırmızı yemin ediyorum direkten döndü. Adamın alnını karışladı resmen.

2. yarının ilk 15-20 dksındaki sabotajlarını saymazsak iyi idi

Bem pozisyonu görmedim tam ama bunun suratındaki o ifadeyi görünce anladım kesin kart yiyeceğini.

sent via GSC

Bu adam net kötü niyetli. Faulü yaptı, gitti adamın yanına sırıtarak bir şey yok diyor. Adam da sinirlendi, el kol yaptı azıcık. Allah'tan efendi biri çıktı da olayı büyütmedi. Net kötü niyetli, çirkef topçu. Melo falan yanında iyilik meleği kalır. Ben Melo'nun hiç böyle kötü niyetli hareketlerini görmedim, bütün sertliği topaydı. Melo da öfke kontrolü de vardı az biraz sarıyı yedikten sonra fren yapabiliyordu ama Belhanda da o yok işte.

İlk yarı çok iyidi fakat ikinci yarı tam bir Belhanda performansıydı yine abuk subuk top kayıplarıyla rakibi kontraya soktu.

Bu adam yorulunca seri top kaybı moduna geçiyor direk. Belli bir dakikadan sonra oynamazsa bizim için isabet olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt