Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.401
- 3.119
- 2.118
İlk yarı gereksiz top kaybı yapmadı sadece bu. Beklenti o kadar düştü ki iyi oynadı sanılıyor. İkinci yarı rezaletti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskı altında üç, hatta dört tane kritik top kaybetti. Ilk yarı Ndiaye'nin hızlı çıkışı sonrası çalıma girip kaybetti, ikinci yarı kaç saniye topu kontrol altına alamayıp baskı yedi kaybetti, top ayağında arkasından gelen rakibe kaybetti, yine bir tane daha vardı basit bir topu kontrol edemeyip kaybetti kontra olacaktı ama şükür rakip de topu iyi kontrol edemedi.Baski altindan cikabilecek baska orta saha oyuncun olmadigi surece bu adamin sahadaki varligi tartismaya kapali bir konu
Bu maç kızamıyorum kendisine sebebi de iddia da oynadığım "Belhanda sarı kart görür" seçeneği.
Ben malımı bilirim abi. Gitti yine 90 da durduk yere o kartı gördü Allahın kazması. 4.00 oranı cebe attık sağolasın Belhanda bu maç için laf yok sana bu yüzden.
Hafta sonuna tekrardan görüşmek üzere.
sent via GSC
Bem pozisyonu görmedim tam ama bunun suratındaki o ifadeyi görünce anladım kesin kart yiyeceğini.Kırmızı yemin ediyorum direkten döndü. Adamın alnını karışladı resmen.
mma icin mi?En azından teklifler gelir artık.
Bem pozisyonu görmedim tam ama bunun suratındaki o ifadeyi görünce anladım kesin kart yiyeceğini.
sent via GSC