Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yalan söyleyim Serdar-Belhanda ikilisi hariç şu ilk yarıda hiçbir futbolcu vasat bile değil

Serdar_Belhanda ikilisi ellerinden geleni yapıyor

Son 2 maçtır beğeniyorum Belhanda 'yı inşallah kendisini bozmaz. Emre ve Fernando dönerse bu üçlü orta sahayı yeniden canlandırır ...

Harcanıyor reis, şalkeye bilenmiş ilerde 2-3 tane andaval var bizde ilk defa top oynuyorlar galiba. Topa vurmayı bilmiyor adamlar

Yazdık ya 2. yarı utandırmaz inşallah.

2-3 hafta once Muslera satılmalıdır dediğimde bircok kişi saldırdı adeta,, Buyurun Musleranızı.. Her maç fatal hata.. Arada kurtardıkları da olmuyor degil ama takımı yıkan da Muslera.

Ne yalan söyleyim Serdar-Belhanda ikilisi hariç şu ilk yarıda hiçbir futbolcu vasat bile değil

Serdar_Belhanda ikilisi ellerinden geleni yapıyor

Son 2 maçtır beğeniyorum Belhanda 'yı inşallah kendisini bozmaz. Emre ve Fernando dönerse bu üçlü orta sahayı yeniden canlandırır ...

Ozan da cok iyi

Takimin en iyisi Kralhanda

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Şu ayının 10 numarasini sökün yaw kimseyi mi rahatsız etmiyor bu dananin 10 giymesi

ub.msji

Gerçekten ilk yarı iyi oynadı ama yine atakta iken ağzımıza etti, Ömer de sağolsun sen tek başına yorulma ben de yardım edeyim dedi ve maç bitti.

Hee aq çok iyi oynadı ulan 1 arapas atıyor 5 topun içine sıçıyor her kaptırdığı kalemizde tehlike bir akıllanmadınız ya.. Böyle 10 numara mı olur bizim taraftar da iyice sıyırdı sonunda

Hee aq çok iyi oynadı ulan 1 arapas atıyor 5 topun içine sıçıyor her kaptırdığı kalemizde tehlike bir akıllanmadınız ya.. Böyle 10 numara mı olur bizim taraftar da iyice sıyırdı sonunda
aga sen hangi maçı izliyorsun adamın 3 tane asistini yediler bitirici yok takımda herif napsın

1 top kaptirdi o kadar da olacak zaten gol de yemedik abartmayin Sneijdersporlular gidin sari lacivertli dombili Sneijder'i izleyin Katar'da

Her mac top kaptirilacaktir suphesiz asil savunma top kaptirilinca ne yapilacagini bilmiyor bu daha can sikici

2. golu yediren ise Muslera'nin top dagitmayi bilmemesi (%10), Omer Bayram'in domuzlugu (%70) ve defansin gecis oyununda adam tutmayi bilmemesidir (%20).

Koca Galatasarayın 10 numarası beni koyun oraya maç başı 1 ara pası atarım heralde

Takımın ayakta kalan, skoru kabullenemeyen fizik gücü en iyi futbolcusu.

Not: AntiBelhandaspor.

Takımda tek futbol oynayan oyuncudur diğerlerinin ne oynadığını henüz isviçreli bilim adamları çözemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt