Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama daha hiç birşey demem kusura bakmayın. Adam afedersin kıçını yırttı top almak için. Güzelde oynadı serviste yaptı. Hele maçta son dakikalarda görmüşsünüzdür. Takım atağa kalkıyor. Belhanda falan kendini yırtıyor bu aptal takımı pozisyona sokmak için. Top selçuk dedemize geldikten sonra paşamız topu auto dikiyor. Belhandanında kameralara yakalanan bir görüntüsü vardı bulabilen varsa çok iyi olur. Selçuk'a bir şeyler söylüyordu. Artık gereksiz eleştirileri bırakalım. Bu adam maalesef takımın en yetenekli oyuncusu. Onun ayağına bakıyoruz. Bu takımda kurulmuş bir sistem yok. Koy belhandayı schalkeye bak nasıl oynuyor. Tabi bana görede en önemli sorun net bir bitirici oyuncumuzun bulunmaması. Geçen senede böyle oynadığımız maçlar oluyordu. Ama tak gomise geldi aniden 1-0 önce geçiyorduk. Takım daha özgüvenli oynuyordu. Artık şu adamı eleştirmeyi bırakın. Bir top kaptırıyor. Kalemizde pozisyon görüyoruz ama afedersin ebesinin nikahı kadar süre geçiyor. Diğer paşalarımız ne alemde acaba? Belhanda fanı falanda değilim ama aksine bugünkü oyununu gördükten sonra bu adamın mücadelesini görebiliyorum.

Futbol da 3. bölgede kaptırılan toplarda gol yenerse bu oyuncuya yazmaz takıma yazar 1. bölgede kaptırırsa gol ona yazar çünkü bireysel hatadan yapmaması gereken yerde hata yapmıştır. Takımdaki arkadaşları izleyeceğine bir yerlerini kaldırıp koşsalar aşağıdaki pozisyon gibi rakip nefes alamaz ama Rodrigues, Onyekuru, Sinan, Ndiaye gibi adamlar olduktan sonra da sadece göstermelik pres yapmaya çalışıp sürekli topu ayaklarına beklerler. Bu konuda net size katılıyorum

Leşçuk un bir değişiği.nasıl buldular bilmiyorum

Ama

Bu kadar aptallık ancak tahsile mümkündür

Bugün için eleştirmem söz konusu değil iyi oynadı bence, bugünün suçluları en çok değer verilenler

Valla tv de ne izlediniz bilmiyorum ama Saha da oyle felc ki. Adam sut cekmeye korkuyor, paslari rezalet otesi. Bir tek ara sira top kapmaya gitti

Trabzon macindan dolayi kendisine soguk olmama ragmen Schalke macinda sahada birseyler yapmaya calisan tek oyuncumuzdu

Tipine tüküreyim senin apaçi.

Canlı izleyince insan daha çok sinirleniyor.

sent via GSC

Mükemmeldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugüne kadar hep faydalı bir oyuncu olduğunu düşündüm buradaki ve medyadaki eleştirilere rağmen. Takımın tek yaratıcı ismi olarak Belhanda var. Dün maçta ama hiç beğenmedim, (herkes beğenmiş ama) bir iki tane ara pas dışında hiç bir şey yapmadı. Eli belindeydi yediğimiz ikinci golde. Tutması gereken adamla arasında 15 metre vardı ve izliyordu. Yalandan düşmeler, çalımlar, geri ve yana dönmeler. Belki de hep böyleydi ben fark etmemiştim bilmiyorum ama dün gece benim için Belhanda artık bizi taşıyacak bir oyuncu değil. Yanına adam akıllı bir orta saha alınır da belhandadan beklentiler yeni alınan adama geçerse belki onun yanında canı da isterse takım savunmasında iyi oynayabilir, arada ara paslar da atar işte, bilemiyorum.

Dün gerçekten harika oynadı özellikle attığı 3-4 ara pasını gol yapamamamız büyük eşeklik...Uzaktan şutlarla devamlı tehlike yarattı..Geriden oyun kurmamızı sağladı pas trafiğini tek başına oluşturdu oyun zekası tek kelimeyle mükemmel..Nerdeyse 0 top kaybıyla oynuyor öyle gereksiz saçma top kaybettirip kontra yedirmiyor.. Oyunu çok hızlı okuyor topu eveleyip gevelemiyor her aldığında kontraya çıkıyoruz.. Bu adamı hak edecek ne yaptık bilmiyorum gelmiş geçmiş en büyük 10 numaramız !!!!

Dün gerçekten harika oynadı özellikle attığı 3-4 ara pasını gol yapamamamız büyük eşeklik...Uzaktan şutlarla devamlı tehlike yarattı..Geriden oyun kurmamızı sağladı pas trafiğini tek başına oluşturdu oyun zekası tek kelimeyle mükemmel..Nerdeyse 0 top kaybıyla oynuyor öyle gereksiz saçma top kaybettirip kontra yedirmiyor.. Oyunu çok hızlı okuyor topu eveleyip gevelemiyor her aldığında kontraya çıkıyoruz.. Bu adamı hak edecek ne yaptık bilmiyorum gelmiş geçmiş en büyük 10 numaramız !!!!

Az sonra anti belhandacılar tararlar seni.

1541576870861.webp

Sana takmışlar bu saatten sonra ne yaparsa yap yaranamazsın...
Sürekli eleştirecekler seni yapacak birşey yok...

Valla ben standartlarının üstünde buldum bu herife gelene kadar bir dünya isim var dün gece
Cabaladi . AMA gerek pas vermedi gerek KORKAKCA sut cekememesi rezaletler icindeydi. Herif maci iki tane iyi pas ile bitirdi. Eee Konyadani Hurtado ile farki neydi

Şu an oynayacak zaten de sene sonu kesinlikle gönderilmesi lazım. Dün kötü müydü? Değildi bence. Elinden geleni yaptı. Top kaybetme durumu çok can sıkıcı ama önde biraz top yapabilen tek adam. Bunun dışında şut atamayan point guard gibi adam. Dünya'da şutu olmayan point guard var mıdır bilmiyorum. Varsa da heralde maç başı 10 asist falan yapması lazım ki anca kurtarsın. Adamı bomboşta bıraksan zaten o golü atamayacağını biliyorsun. Top bu adamın ayağındayken gram heyecanlanan var mı merak ediyorum. Yapacağı maksimum şey iyi bir yere pas atmak olacak ki onları da hatalı yapıyor genelde. Bu arada dün 2 asistini falan yemediler, spikerin yanındaki yorumcu Bilal'e anlatır gibi açıklama yaptı ama biatçılar anlamamış yine. Onyekuru'nun pozisyonunda bazuka atar gibi pas attı herif, orada hafif dışarıya kavisli pas vereceksin, pas verme açısı ve pozisyonu çok uygundu. Düzgün pas atsa maçın seyri çok farklı olurdu. Bariz golümüzü yedi orada.

Cabaladi . AMA gerek pas vermedi gerek KORKAKCA sut cekememesi rezaletler icindeydi. Herif maci iki tane iyi pas ile bitirdi. Eee Konyadani Hurtado ile farki neydi
Bu herife gelene kadar;
1.Muslera saçmalamayacaktı
2.Garry topu kaleye sokacaktı gidip berline attı topu
3.Fatih Terim yanlış müdahaleler yapmayacaktı
4.Ömer adamını kaçırmayacaktı, Sinan ceza sahası içinde seken topta yavaş davranmayacaktı
5.Onyekuru,Ndiaye,Linnes etkisiz olmayacaktı

O 2 tane pas değerlendirilseydi şimdi farklı şeyler konuşacaktık
Bu herifi her maç sonu eleştiriyorum ama bu maç eleştiremem vurdum duymaz değildi çabaladı, üstüne skora etki edecek hareketler yaptı

Dun 3 tane olumlu hamlesi var.Baska 3 olumlu hamlesi olan topcumuz var miydi dun?Yoktu.Dun icin kotu denemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt