Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tipine tüküreyim senin apaçi.

Canlı izleyince insan daha çok sinirleniyor.

sent via GSC

Geçen sene kombineli izledim. En çok sövülen açık ara buydu.

Öyle yerde top kaybediyor ki sövmemek elde değil. Hayır bir de içinde olduğu pozisyon sonucu ya gol yiyoruz , ya 10 kişi kalıyoruz/ kart görüyoruz , ya da penaltı falan oluyor. Hiç biri olmadı bizim futbolcuları sakatlıyor falan.

O kadar kötü ki dün berbat Shalke karşısında iki üç hareket yapınca göze girdi yine. Her zaman çok kötü olan bu apaçi, dün sadece kötüydü!

Geçen sene kombineli izledim. En çok sövülen açık ara buydu.

Öyle yerde top kaybediyor ki sövmemek elde değil. Hayır bir de içinde olduğu pozisyon sonucu ya gol yiyoruz , ya 10 kişi kalıyoruz/ kart görüyoruz , ya da penaltı falan oluyor. Hiç biri olmadı bizim futbolcuları sakatlıyor falan.
Dün kaç kere 2-3 metre yaninda olan adama pası atamadı. Delirdim yav. Etrafımda birkaç türk oturuyordu adama neler dediler neler, hayatımda duymadığım küfürleri duydum.

sent via GSC

Bu herife gelene kadar;
1.Muslera saçmalamayacaktı
2.Garry topu kaleye sokacaktı gidip berline attı topu
3.Fatih Terim yanlış müdahaleler yapmayacaktı
4.Ömer adamını kaçırmayacaktı, Sinan ceza sahası içinde seken topta yavaş davranmayacaktı
5.Onyekuru,Ndiaye,Linnes etkisiz olmayacaktı

O 2 tane pas değerlendirilseydi şimdi farklı şeyler konuşacaktık
Bu herifi her maç sonu eleştiriyorum ama bu maç eleştiremem vurdum duymaz değildi çabaladı, üstüne skora etki edecek hareketler yaptı
Ömerden ne bekliyoruz ki zaten? O nu ve sinan mallarini gec. Ikisi zaten anca yedek oyunculari olurlar

Hoca Selcuk degisikligi ile bütün stadi cildirtti yine.
Evet Garry lesin ogluydu ama o ciktikdan sonra hic öne gidemedik artik.
Ndiayeyi icin zamaninda da demistim. Ndiaye yi Ndiaye yapan FERNANDOYDU.

Tekrarliyorum. Belhanda CABALADI ama Bu 3.2Mio mass icin YETMEZ YETMEMELI YETMIYOR.
Hocanin ilk yapacagi is alayina sut cektirmek sut cekmeyi ögretmek. Ben bu takim kadar sut özürlüsünü görmedim

ikinci golün başlangıcında yine bu arap vardı.

Süper 1 pas hatası yaptı yanlış hatırlamıyorsam

Ömerden ne bekliyoruz ki zaten? O nu ve sinan mallarini gec. Ikisi zaten anca yedek oyunculari olurlar

Hoca Selcuk degisikligi ile bütün stadi cildirtti yine.
Evet Garry lesin ogluydu ama o ciktikdan sonra hic öne gidemedik artik.
Ndiayeyi icin zamaninda da demistim. Ndiaye yi Ndiaye yapan FERNANDOYDU.

Tekrarliyorum. Belhanda CABALADI ama Bu 3.2Mio mass icin YETMEZ YETMEMELI YETMIYOR.
Hocanin ilk yapacagi is alayina sut cektirmek sut cekmeyi ögretmek. Ben bu takim kadar sut özürlüsünü görmedim
Yav ben dün gece için bahsediyorum diyorum sen GENELE yayıyorsun genel olarak bende gitsin diyorum zaten ama dün gece eleştirilecek birisi değil

Garry nin yerine selçuk girdiği için olabilir mi ileriye gidemeyişimiz

Insanlar kendisine soguk oldugu icin iyi oynadigi bir mactan sonra da elestiri oluyor

Herseyi bi kenara birakacak olursak dün bizim adimiza sahadaki en iyi oyuncumuzdu,aslinda bu konu bile dün takimin ne kadar kötü oldugunu gösteriyor

Schalke maçında istekliydi, hakkını vermek lazım. önündekiler çöpler assistlerini yediler, rodriguez bu sene bitik durumda. Onyekuru zaten çaylak, sinan da bildiğimiz sinan işte.

Selçuk, Belhanda ve Ndiaye’yi bir araya koysak bir tane çok iyi orta saha oyuncumuz oluyor.

Selçuk’un pasları, penaltıları ve kaleye ceza alanının hemen dışından serbest atışları.
Belhanda’nın serbest vuruştan kestiği ortalar ve hareketli olup kendini sürekli boşa çıkartması.
Ndiaye’nin dikine topla koşuları ve fiziksel gücü...

Ama elimizde gereken 5 özelliğin en fazla ikisine sahip üç topçu var .

Selçuk, Belhanda ve Ndiaye’yi bir araya koysak bir tane çok iyi orta saha oyuncumuz oluyor.

Selçuk’un pasları, penaltıları ve kaleye ceza alanının hemen dışından serbest atışları.
Belhanda’nın serbest vuruştan kestiği ortalar ve hareketli olup kendini sürekli boşa çıkartması.
Ndiaye’nin dikine topla koşuları ve fiziksel gücü...

Ama elimizde gereken 5 özelliğin en fazla ikisine sahip üç topçu var .

Aldiklari maas toplami 10m
Kroos Modrici oynatirsin o paraya

Aldiklari maas toplami 10m
Kroos Modrici oynatirsin o paraya

Modric vergilerden sonra bizim verdiğimiz anormal bonusları da düşünürsek hepsinden tek tek az kazanıyor olabilir.

Yıllık maaşı 6.76 milyon Euro. Sanırım yüzde 45 vergi var İspanya’da. Yani net maaşı 3.7 milyon Euro. Güler misin ağlar mısın...

Modric bu üçünün toplamının üç katı bir oyuncu. O da ayrı bir hesap tabii.

Ama Modric’e kariyerinin zirvesinde olduğu dönemde 15 milyon Euro net versen bile yine de bizim gibi bir takıma gelmez. Üzücü olan o. Biz de bu (Belhanda, Selçuk vs.) tip adamlara hak ettiklerinin 3-5 katı maaş verip, Katar gibi bir ülke olmaktan öteye geçemiyoruz maalesef.

Insanlar kendisine soguk oldugu icin iyi oynadigi bir mactan sonra da elestiri oluyor

Herseyi bi kenara birakacak olursak dün bizim adimiza sahadaki en iyi oyuncumuzdu,aslinda bu konu bile dün takimin ne kadar kötü oldugunu gösteriyor
dün sahanin en iyisi son bir kac mactir degismiyor: OZAN KABAK

Takıma sövüyor çok net Ömer e attığı topta onada sovdu tabi Ömer tek bacak olduğu unu

Babanız Galatasaray
Bana selçuk'un şutundan sonra sövüyor gibi geldi. Ama takımdan memnun olmadığı aşikar. Topla arası olan en iyi oyuncumuz kendisi maalesef. Ne yapsa hakkıdır bundan sonra. Dün yorumcu denen dalkavuk selçuk'u överek belhandayı gömdü. Fanlık bir durum değil ama gerçekler ortada.

Bana selçuk'un şutundan sonra sövüyor gibi geldi. Ama takımdan memnun olmadığı aşikar. Topla arası olan en iyi oyuncumuz kendisi maalesef. Ne yapsa hakkıdır bundan sonra. Dün yorumcu denen dalkavuk selçuk'u överek belhandayı gömdü. Fanlık bir durum değil ama gerçekler ortada.
Adamın kaç tane gol olması gereken pasını yediler nasıl memnun olsun?Devre arası bu adamın önüne mutlaka oyun zekası olan bir forvet alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt