Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.107
- 76.164
- 4.218
Bu adama daha hiç birşey demem kusura bakmayın. Adam afedersin kıçını yırttı top almak için. Güzelde oynadı serviste yaptı. Hele maçta son dakikalarda görmüşsünüzdür. Takım atağa kalkıyor. Belhanda falan kendini yırtıyor bu aptal takımı pozisyona sokmak için. Top selçuk dedemize geldikten sonra paşamız topu auto dikiyor. Belhandanında kameralara yakalanan bir görüntüsü vardı bulabilen varsa çok iyi olur. Selçuk'a bir şeyler söylüyordu. Artık gereksiz eleştirileri bırakalım. Bu adam maalesef takımın en yetenekli oyuncusu. Onun ayağına bakıyoruz. Bu takımda kurulmuş bir sistem yok. Koy belhandayı schalkeye bak nasıl oynuyor. Tabi bana görede en önemli sorun net bir bitirici oyuncumuzun bulunmaması. Geçen senede böyle oynadığımız maçlar oluyordu. Ama tak gomise geldi aniden 1-0 önce geçiyorduk. Takım daha özgüvenli oynuyordu. Artık şu adamı eleştirmeyi bırakın. Bir top kaptırıyor. Kalemizde pozisyon görüyoruz ama afedersin ebesinin nikahı kadar süre geçiyor. Diğer paşalarımız ne alemde acaba? Belhanda fanı falanda değilim ama aksine bugünkü oyununu gördükten sonra bu adamın mücadelesini görebiliyorum.
Futbol da 3. bölgede kaptırılan toplarda gol yenerse bu oyuncuya yazmaz takıma yazar 1. bölgede kaptırırsa gol ona yazar çünkü bireysel hatadan yapmaması gereken yerde hata yapmıştır. Takımdaki arkadaşları izleyeceğine bir yerlerini kaldırıp koşsalar aşağıdaki pozisyon gibi rakip nefes alamaz ama Rodrigues, Onyekuru, Sinan, Ndiaye gibi adamlar olduktan sonra da sadece göstermelik pres yapmaya çalışıp sürekli topu ayaklarına beklerler. Bu konuda net size katılıyorum