Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Dombili reisci galiba arkadaş
Galatasaray Düşmanlarının .........
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda şimdiye kadar katkı mı verdi ki bu takıma? En azından Emre'ye Çöphanda kadar şans verilse daha iyi olacağı kesin.
Oyle yada boyle sampiyonlukta katkisi var+sezonun en formda ismi

Belhandadan form olarak daha iyi kim var?Say bakalım.
Yav normalde fani degilim bu denli de
Yav normalde fani degilim bu denli de
Koru korune nefret edilince deliriyorum
Form konusunda da ciddiyim![]()
Evet gol atamıyor bu yüzden kötü oyuncu bravo mükemmel mantık.Kaldı ki kendisi forvet arkası bile oynamıyorBiliyorum da 15 maçta 0 golle oynayan forvet arkası oyuncusu nasıl senenin en formda oyuncusu oluyor onu çözemedimxd
1. Sı 8 numara. Forvet arkası değil. 2. Si hala bir orta saha oyuncusunu gol atıp atmaması ile değerlendiriyorsanız. Modricin evvelki sene 48 maçta 1 gol 5 asist yaptığını bilmiyorsunuz demektir, ki o sene şampiyonlar ligini kazandılar. En kilit isimdi Ronaldo dan sonra. Belhanda da bizde aynı rolde fakat. 25+ yaş, düşünme yoksunu arkadaşlar hala orta saha oyıncularnı yaptığı skorlarla değerlendiriyor. azıcık ufkunuzu açın.Biliyorum da 15 maçta 0 golle oynayan forvet arkası oyuncusu nasıl senenin en formda oyuncusu oluyor onu çözemedimxd
Bazen mi? Gecen sezon ve bu sezon en cok top kayiplai,hatali top yapan adamimiz. Aslinda daha fazlasini demem gerekiyorda takimda oyuncu yokAbartma hocam bazen basit hata yapıyor da takımda ara pası atan başka orta saha yok.Gerçekten yok.0.
1. Sı 8 numara. Forvet arkası değil. 2. Si hala bir orta saha oyuncusunu gol atıp atmaması ile değerlendiriyorsanız. Modricin evvelki sene 48 maçta 1 gol 5 asist yaptığını bilmiyorsunuz demektir, ki o sene şampiyonlar ligini kazandılar. En kilit isimdi Ronaldo dan sonra. Belhanda da bizde aynı rolde fakat. 25+ yaş, düşünme yoksunu arkadaşlar hala orta saha oyıncularnı yaptığı skorlarla değerlendiriyor. azıcık ufkunuzu açın.
VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye up'ladin bu konuyu yav.
Ne güzel bu kazmanin varligini unutmustuk.
Twitterda denk geldim altyapidaki cocuklarla bulusmus
Sakallar gitmis![]()