Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum da 15 maçta 0 golle oynayan forvet arkası oyuncusu nasıl senenin en formda oyuncusu oluyor onu çözemedimxd
1. Sı 8 numara. Forvet arkası değil. 2. Si hala bir orta saha oyuncusunu gol atıp atmaması ile değerlendiriyorsanız. Modricin evvelki sene 48 maçta 1 gol 5 asist yaptığını bilmiyorsunuz demektir, ki o sene şampiyonlar ligini kazandılar. En kilit isimdi Ronaldo dan sonra. Belhanda da bizde aynı rolde fakat. 25+ yaş, düşünme yoksunu arkadaşlar hala orta saha oyıncularnı yaptığı skorlarla değerlendiriyor. azıcık ufkunuzu açın.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abartma hocam bazen basit hata yapıyor da takımda ara pası atan başka orta saha yok.Gerçekten yok.0.
Bazen mi? Gecen sezon ve bu sezon en cok top kayiplai,hatali top yapan adamimiz. Aslinda daha fazlasini demem gerekiyorda takimda oyuncu yok

1. Sı 8 numara. Forvet arkası değil. 2. Si hala bir orta saha oyuncusunu gol atıp atmaması ile değerlendiriyorsanız. Modricin evvelki sene 48 maçta 1 gol 5 asist yaptığını bilmiyorsunuz demektir, ki o sene şampiyonlar ligini kazandılar. En kilit isimdi Ronaldo dan sonra. Belhanda da bizde aynı rolde fakat. 25+ yaş, düşünme yoksunu arkadaşlar hala orta saha oyıncularnı yaptığı skorlarla değerlendiriyor. azıcık ufkunuzu açın.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ordinaryus konuştu xd Sene başından beri çoğu maçta 10 numara oynadı bu 1. İzlemediysen maçları aç buradan bak
Younès Belhanda - Ayrıntılı performans bilgileri

2.si bir orta saha oyuncusu değil bir 10 numarayı değerlendiriyorum, konuyu çarpıtma.

3.sü Modric altın topu almalı diye 50 kere dedim.

4.sü düşünce yoksunu sensin, keko. Adam maç başına 22 top kaybetti diye istatistik koyulunca beyin loblarının yerini bulamıyordun galiba.

He he çok aradık evet, doğru ya bu maç öncesi uçuyordu takım. Böyle akın akın kaleye gidiyor, iki dakikada bir pozisyon buluyorduk.

Yokluğunda Yine Yüz Çevirdim Aşka
Güz Geçirdim Onca Yaprağım Sarardı Soldu
Sonbaharın Sonunda Bahar Yok Artık

Niye up'ladin bu konuyu yav.

Ne güzel bu kazmanin varligini unutmustuk.

Twitterda denk geldim altyapidaki cocuklarla bulusmus

Sakallar gitmis :D

Apo soytarisi yaninda olduguna göre bugün ziyaret edecek bir makami bulamamis herhalde o yüzden cocuklari ziyaret etmis.

Ne de olsa alismis kudurmustan beter dir.

Maguruscu bey pek mutlu gorunuyor. Bir yerden ihale kapti herhal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt