Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.594
- 90.187
- 5.003
Senin ben...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve böyle bi adamdam medet umuyoruz. kırmızı kart görmeyince seviniyoruz top kapınca seviniyoruz asistin pasını verince seviniyoruz. hayırdır babamızın oğluna futbol mu öğretiyoruz nedir bu herifin torpiliNot bad,çok daha kötü bir oyun bekliyordum kart görmemesi mucizeydi
ve böyle bi adamdam medet umuyoruz. kırmızı kart görmeyince seviniyoruz top kapınca seviniyoruz asistin pasını verince seviniyoruz. hayırdır babamızın oğluna futbol mu öğretiyoruz nedir bu herifin torpili
o bahsettiğin guliano 10 gol atmış en azından. sanki biz sadece bu maça özgü konuşuyoruz anadolu maçlarında bile varlık gösteremeyen ruhsuz silik bi apaçi bu adam fazlası değil. yeri fransa orta sıra takımları büyük takım futbolcusu değilAğıtlar yaktığınız Giulianoyuda gördük,Belhanda normal oynadı işte saçma sapan top kaybetmedi,çabaladı ve basit kart görmedi hepiniz maçtan önce ağlama duvarına çevirmiştiniz kırmızı kırmızı diye diye ondan belirttim.
o bahsettiğin guliano 10 gol atmış en azından. sanki biz sadece bu maça özgü konuşuyoruz anadolu maçlarında bile varlık gösteremeyen ruhsuz silik bi apaçi bu adam fazlası değil. yeri fransa orta sıra takımları büyük takım futbolcusu değil
Raporladim umarım gereken yapılırBu dingil, Feghouli ve Selçuk sözde en kreatif futbolcularımız!. Bu üçünün yapabildiği kreasyonun...
Raporladim umarım gereken yapılır
Bu Alemin Tek Kralı