Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Not bad,çok daha kötü bir oyun bekliyordum kart görmemesi mucizeydi

Not bad,çok daha kötü bir oyun bekliyordum kart görmemesi mucizeydi
ve böyle bi adamdam medet umuyoruz. kırmızı kart görmeyince seviniyoruz top kapınca seviniyoruz asistin pasını verince seviniyoruz. hayırdır babamızın oğluna futbol mu öğretiyoruz nedir bu herifin torpili

Oynadığı oyun rezalet.

Sene sonu derhal Ajaccio kulübünün yolunu tutmalı

ve böyle bi adamdam medet umuyoruz. kırmızı kart görmeyince seviniyoruz top kapınca seviniyoruz asistin pasını verince seviniyoruz. hayırdır babamızın oğluna futbol mu öğretiyoruz nedir bu herifin torpili

Ağıtlar yaktığınız Giulianoyuda gördük,Belhanda normal oynadı işte saçma sapan top kaybetmedi,çabaladı ve basit kart görmedi hepiniz maçtan önce ağlama duvarına çevirmiştiniz kırmızı kırmızı diye diye ondan belirttim.

geri geri koşarak topun kendisine gelmesini beklediği ve kaptırdığı pozisyonda krizlere soktu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağıtlar yaktığınız Giulianoyuda gördük,Belhanda normal oynadı işte saçma sapan top kaybetmedi,çabaladı ve basit kart görmedi hepiniz maçtan önce ağlama duvarına çevirmiştiniz kırmızı kırmızı diye diye ondan belirttim.
o bahsettiğin guliano 10 gol atmış en azından. sanki biz sadece bu maça özgü konuşuyoruz anadolu maçlarında bile varlık gösteremeyen ruhsuz silik bi apaçi bu adam fazlası değil. yeri fransa orta sıra takımları büyük takım futbolcusu değil

o bahsettiğin guliano 10 gol atmış en azından. sanki biz sadece bu maça özgü konuşuyoruz anadolu maçlarında bile varlık gösteremeyen ruhsuz silik bi apaçi bu adam fazlası değil. yeri fransa orta sıra takımları büyük takım futbolcusu değil

Fenerbahçe deplasmanında 6-7 pozisyon bulmuşuz demek ki oyuncularımız abartıldığı kadar berbat değillerdi,Belhanda ahım şahım oynadı demiyorum beklentim vasat bir futboldu vasat oynadığını da belirtiyorum Muslera ve Serdar hariç bide çıkana kadar Fernando hariç normaldi takımın performansı

Bu dingil, Feghouli ve Selçuk sözde en kreatif futbolcularımız!. Bu üçünün yapabildiği kreasyonun :mad:...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aklım almıyor. 10 numara mevkiinde oynayan biri nasıl şut çekme özürlü olabilir, bu kadar cılız şut çeker.

Max 2 milyonluk topçu. Sneijder'in yedeği olurdu anca.

Ben çok kötü topçu olduğunu düşünmüyorum ancak bu kadar parayı neden bu herife gömdüler onu anlamıyorum. Bir de ilk aldığımız adamlardan biri idi. Alalacele alındı sanki beklesek havada kapacaklarmış gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sene sonu gitmelidir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Beklediğimden iyi mücadele etti. Zaten iyi oynamasını beklemiyordum ama saçmalamadı en azından. Buna da şükür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt