- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Ligin en iyi 10 numarası ama kendine 8 numara diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söyle düsün:Olay o değil musapcım maicon kötü oynuyor gömülüyor. Belhanda iyi-kötü oynuyor gömülüyor. Bunu diyen ben değilim bu arada ama doğru demişler. Sırf golü yok diye adamı maldonado seviyesine çekmenizi maalesef kaldıramam. Taraftara oynasaydı bu adam eminim herkes severdi. Ama işini yapıyor gerisine bakmıyor. Gördünmü sen belhandanın twitter dan instagram mesajlar attığını? Röportaj verdiğini? Göremezsin çünkü bu adam işini yapıyor futbol oynuyor. Bunu eninde sonunda kabulleneceksiniz. Bu takımın en kilit oyuncusu. Belhanda-Feghouli-Mariano-Fernando oyun aklı en yüksek oyuncularımız. Ben bunu söyleyebiliyorsam sende bazı takıntılardan vazgeçebilirsin.![]()
Oyundan düştü sadece o düşmedi yalnız sürekli bu adamı izlediğiniz için oyundan düştü gibi görünüyor hemen bir hatasında Allah korusun adamın başında bitiyorsunuz. 10 numara baskısı var adamda maalesef bir golle tanışsa çok daha iyileri yapacak inan bana.söyle düsün:
Her mac atilma postansiyeli en üst seviyede olan birisi olan Belhanda, kendisini daha cok korumasi gerekmiyor mu? Öptügümün herifi bugün de neredeyse mactan atilacakti!
En önemli anlarda kayboluyor,kirmizi yiyor, sacmaliyor, TARAFTARA HAKARET ediyor. Bugün 2. devre yine oyundan düstü
Feghouli de arap. O niye seviliyor?
herif birak gol atmayi, kirmizi yemedigi her maca sükür et. Gol atmasini biraktim ben.Oyundan düştü sadece o düşmedi yalnız sürekli bu adamı izlediğiniz için oyundan düştü gibi görünüyor hemen bir hatasında Allah korusun adamın başında bitiyorsunuz. 10 numara baskısı var adamda maalesef bir golle tanışsa çok daha iyileri yapacak inan bana.
Cekmesi sacma olrCezasını kupa maçında çekebilecek mi acaba?
Kirmizi yeseydiCezasını kupa maçında çekebilecek mi acaba?
Sadece Belhanda mi yoktu o macta? Takimin yarisi sakat+ cezaliydi. Oyle bos bos seylerle gelmeyin. Sadece Belhanda olmasaydi eyvallah derdi insanlarUlan en son topu direğe carpti adamlar onu bile elstiriyor.yapabilecegi en iyi vurusu yapti nankorler Belhanda yokken caykura mac veriyordu bu takim