Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin en iyi 10 numarası ama kendine 8 numara diyor

Olay o değil musapcım maicon kötü oynuyor gömülüyor. Belhanda iyi-kötü oynuyor gömülüyor. Bunu diyen ben değilim bu arada ama doğru demişler. Sırf golü yok diye adamı maldonado seviyesine çekmenizi maalesef kaldıramam. Taraftara oynasaydı bu adam eminim herkes severdi. Ama işini yapıyor gerisine bakmıyor. Gördünmü sen belhandanın twitter dan instagram mesajlar attığını? Röportaj verdiğini? Göremezsin çünkü bu adam işini yapıyor futbol oynuyor. Bunu eninde sonunda kabulleneceksiniz. Bu takımın en kilit oyuncusu. Belhanda-Feghouli-Mariano-Fernando oyun aklı en yüksek oyuncularımız. Ben bunu söyleyebiliyorsam sende bazı takıntılardan vazgeçebilirsin. ;)
söyle düsün:
Her mac atilma postansiyeli en üst seviyede olan birisi olan Belhanda, kendisini daha cok korumasi gerekmiyor mu? Öptügümün herifi bugün de neredeyse mactan atilacakti!
En önemli anlarda kayboluyor,kirmizi yiyor, sacmaliyor, TARAFTARA HAKARET ediyor. Bugün 2. devre yine oyundan düstü

Feghouli de arap. O niye seviliyor?

Ben hiçbir şekilde genellemem ve o ifadeleri kullanmaktan kaçınırım lakin bazı arkadaşların dili öyle yapacak bir şey yok Belhanda'ya veya ima edildiği üzere Araplara ve müslümanlara yönelmiş bir şey de yok, sadece bizim buraya has bir durum da değil futbol jargonunda var ne yazık ki böyle stereotipler. Mesele ırkçılık olsa Feghouliye de aynı tavır içinde olunurdu yukarıda da bahsettiğim üzere, sadece bu bile olayın ırkçılık vs ile alakasız olduğunun ispatı niteliğinde.

Tudor'a hırvatlık üzerinden neler dendi gayet iyi hatırlıyorum 1 sene bile olmadı. Bunu onayladığım için yazmıyorum, herkese ve her kesme yönelebildiğini ifade etmek için yazdım.

söyle düsün:
Her mac atilma postansiyeli en üst seviyede olan birisi olan Belhanda, kendisini daha cok korumasi gerekmiyor mu? Öptügümün herifi bugün de neredeyse mactan atilacakti!
En önemli anlarda kayboluyor,kirmizi yiyor, sacmaliyor, TARAFTARA HAKARET ediyor. Bugün 2. devre yine oyundan düstü

Feghouli de arap. O niye seviliyor?
Oyundan düştü sadece o düşmedi yalnız sürekli bu adamı izlediğiniz için oyundan düştü gibi görünüyor hemen bir hatasında Allah korusun adamın başında bitiyorsunuz. 10 numara baskısı var adamda maalesef bir golle tanışsa çok daha iyileri yapacak inan bana.

Oyundan düştü sadece o düşmedi yalnız sürekli bu adamı izlediğiniz için oyundan düştü gibi görünüyor hemen bir hatasında Allah korusun adamın başında bitiyorsunuz. 10 numara baskısı var adamda maalesef bir golle tanışsa çok daha iyileri yapacak inan bana.
herif birak gol atmayi, kirmizi yemedigi her maca sükür et. Gol atmasini biraktim ben.

Transfer açıklamasından sonra hocanın niye takımda tutmak istediği belli oldu, haklı bence de. En azından bu sene ciddi derecede ihtiyacımız var.

Bir tespit daha yapılmış kendisi takımın golsüz prensidir. Kalp kırmaya gerek yok şurada hepimiz Galatasaraylıyız.

ayyas-yunus_1557215.png

Ankaragücü maçında 0 top kaybıyla oynamış,daha da iyi olacak performansı artıyor

3fbb8c3ce784.webp

en buyuk hatasi sirtina 10 numara almasi oldu , baska bi sirt numarasi alsaydi bukadar elestirilmezdi.
8 numara alsaydi suan kingdi.

İyiydi baya golü denedi 2 kerede çok yaklaştı, Gördüğü sarı saçmalıktı ama yapacak bişey yok Göztepe'de olmasa Alanya'da Trabzon'da olmayacaktı bir yerde görürdü.

Ulan en son topu direğe carpti adamlar onu bile elstiriyor.yapabilecegi en iyi vurusu yapti nankorler Belhanda yokken caykura mac veriyordu bu takim

Son birkaç aydır ben beğeniyorum. Zaman zaman cıvıtıyor maç içinde ama onu minimuma indirdiğinde gayet faydalı adam. Yine de sezon sonu iyi bir teklif gelirse gönderilmeli. Yıllık maliyetleri düşürmemiz gerek. Belhanda'ya 3.5-4m civarı para veriyoruz.

Ulan en son topu direğe carpti adamlar onu bile elstiriyor.yapabilecegi en iyi vurusu yapti nankorler Belhanda yokken caykura mac veriyordu bu takim
Sadece Belhanda mi yoktu o macta? Takimin yarisi sakat+ cezaliydi. Oyle bos bos seylerle gelmeyin. Sadece Belhanda olmasaydi eyvallah derdi insanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt