Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Antibelhandasporlular, nam-i diger Exsneijdersporlulari baska bir basliga alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha kolayi var: Tarihikaziklarakarsiolanspor. 3.5MioMaas+10MioBonservisetmeyenOyuncuyakötüdiyensporAntibelhandasporlular, nam-i diger Exsneijdersporlulari baska bir basliga alalim
zaten o nu diyenleri kaale almak mümkün degilBelhanda olmadığında puan kaybettiğimiz iddiası yanlış bir iddia idi.O yokken kaybetmemizin sebebi sadece o değil takımın yarısının da eksik olmasıydı.Bugüne gelirsek bugün o olsaydı da kazanacaktık bence.
![]()
daha kolayi var: Tarihikaziklarakarsiolanspor. 3.5MioMaas+10MioBonservisetmeyenOyuncuyakötüdiyenspor
diğerleri de yoktu: çünkü fener maçında ceza aldılar, konya maçında ceza aldı s*rdar, sakat kralımız sözde belhandanın yerine alınan ama o kadroya dahil olması için sağ açıkta kullanılan 4 milyon avroluk galatasarayın evladı emre sakattı.ben iyi ki oynamadim derim mactan sonra. Cünkü bunu hep diyorum: Gereksiz pas+ sacma sapan top kaptiriyor. Bu macta ya sacma sapan kaptirip yerdik, ya da kirmiziyi yerdi istedigini yapamiyor diye zeminden dolayiKardesim evet adam kazik da
Bu mactan sonra bu basliga girip cop falan yazmaktaki amac nedir yani
Giren girmis
Arkadaki psikoloji belli
ben iyi ki oynamadim derim mactan sonra. Cünkü bunu hep diyorum: Gereksiz pas+ sacma sapan top kaptiriyor. Bu macta ya sacma sapan kaptirip yerdik, ya da kirmiziyi yerdi istedigini yapamiyor diye zeminden dolayi
" bunu yine taraftar bilmiyor. hocanın satılamaz diye bizzat rapor verdiği birkaç isimden biri olan belhanda, yine yönetim tarafından ani bir operasyonla satılmaya çalışıldı. daha önce ndiaye'de yapıldığı gibi, takımı devre arasında eksik bırakmak ve fatih hocayı sinirlendirmek amaçlandı. hatta pazarlıklar yapılmadan evvel başkan satılık kalemlerine ''belhanda ayrılmak istiyor'' haberleri yaptırdı. ama hoca ve belhanda ndiaye transferindeki hataya düşmediler. hoca belhanda'ya ''menajerine söyle, belhanda takımda kalmak istiyor, yönetim zorla satmak istiyor diye açıklama yapsın'' dedi. bunun üzerine gereken açıklamalar yapıldı ve yönetimin planı suya düştü. hocanın emriyle bu açıklama yapılmamış olsaydı tıpkı ndiaye ve gomis'te olduğu gibi oyuncuyu satıp arkasından ''takıma ihanet etti'' diyeceklerdi. belhanda'nın hocaya sadakati, hocanın zekası buna izin vermedi. "
![]()
ÖL DE ÖLELİM KRAL
galatasaray sözlükte elemanın biri, yazdıklarının çoğu olmuş şu ana kadar nöbette paylaşmışlardıKim yazmis bunlari
Kralhandayi harcamak adina fazladan mesai yapman sahsimi üzüyorBelhanda olmadığında puan kaybettiğimiz iddiası yanlış bir iddia idi.O yokken kaybetmemizin sebebi sadece o değil takımın yarısının da eksik olmasıydı.Bugüne gelirsek bugün o olsaydı da kazanacaktık bence.
![]()
sözlükte monacoprensi diye bir eleman sanırımKim yazmis bunlari
Kralhandayi harcamak adina fazladan mesai yapman sahsimi üzüyor