Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben biraz yumusamistim buna karsi ama 9 milyona satilmamasi ve Belhandacilar yuzunden yeniden uyuz oldum.

Gol atana,mac alana kadar boyleyim bundan sonra

Mac alana kadar ha.

Yani bizdeki kariyerini noktalayana kadar böyle olacaksin.

gayet iyi oyuncu ,skor katkısı yapmıyor diye kötü oyuncu ilan edenler iniesta'yı da begenmiyor demekki...

Ciddi olamazsiniz ne Iniesta'si.

Adam milimetrelik pas atabiliyordu, bu kazma daha 5m yanindaki adama roket gibi pas atiyor.

Belhanda 10 numara degil 8 numara bahanesinden sonra yeni bahaneniz de bu Iniesta karsilastirmasi herhalde. Ikisinin uzaktan yakindan birbirleriyle alakasi yok.

Önce İniesta sonra Hagi ve Alex ile kıyaslanmış.
Bu kadar erken içmeye başlamayın!

Belhanda’nın tüm futbol kariyeri boyunca kaleye çektiği isabetli şut sayısının toplamı Hagi ve Alex’in istatistiklerinin yanına yaklaşamaz.Attığı gol demiyorum bakın isabetliği çektiği şutları da gol sayalım yine yok.Sıradan vasat bir oyuncu ve üstelik mental problemleri var.

Bu elemanı hiç bir zaman gs topçusu olarak göremedim goremeyecegim savunanların neye dayanarak savunduğunu da hiç anlayamadım ne şutu var ne asisti ne mücadelesi 10 değil 8 diye icatlarda çıkardılar foyası ortaya çıkmasın diye üstelik sürekli takımı satması yalnız bırakması da bonusu olsa gerek uzun zamandır bu kadar çok para kazanıp bu kadar ise yaramaz 10 numaramız olmamıştı o ihtiyacımızı karşılıyor sağolsun

Bizim kadar kendi futbolcusunu gömmeye meraklı başka taraftar topluluğu varmıdır acaba ...

Ne yapalim yav bizim futbolcumuz diye gercekleri göz ardi edip aman da ne güzel futbolcu aman da ne güzel oynuyor diye kendimizi mi kandiralim.

Takımın ayaklanmasını Sivas maçındaki harika futbolu ateşlemiştir yürüyedur kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt