Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk - Ndiaye
---- Akbaba ----

İşte orta saha.

Bu adamın ceza sahası dışından bazuka gibi çektiği tek bir şut var mı acaba.

Lubunya gibi topa vuruyor

Şu herif yüzünden kaç kere ban yedim ya takımda 28 topçu var aslında ama bana göre 2 tane belhanda ve ömer bayram.

Yalan mi olursak yine kralin sayesinde olucaz Sneijdercilere ders verecek senelerce oynadi 2 kere champ oldu ki birinde yarim donem oynadi ben iki sene full katki champ.dan champ.a tasidim takimi diyecek
sampiyonlar liginde ne bok yedin diye sorsa Sino, ne diyecek? Kac tane Maci KENDIN aldin diye sorsa ne bok yiyecek?

Belhanda tipik isleyen bir sistemin gereksiz bir civisi olarak hatirlanacak

yine bos yaptin böylece be oglum.... Sana az demisim muslera konusunda

10 numarali formamizi giymis en kotu futbolcular listesinde ilk sirayi kimseye kaptiracagini sanmiyorum.

sampiyonlar liginde ne bok yedin diye sorsa Sino, ne diyecek? Kac tane Maci KENDIN aldin diye sorsa ne bok yiyecek?

Belhanda tipik isleyen bir sistemin gereksiz bir civisi olarak hatirlanacak

yine bos yaptin böylece be oglum.... Sana az demisim muslera konusunda

Hayirdir oglum moglum az demisim yine baslamissin ne oldu

Iftira at camur at izi kalsin hiyarliga devam etmektesin

düsünüyorum'da Sino gibi bu da Birlolarla, sabrilerle, selcuklarla , Paul karacanlarla, 1 koca sezon Erenle oynasa ne olurdu.... Belhanda fanatikleri bile kafayi yerdi bundan dolayi

Hayirdir oglum moglum az demisim yine baslamissin ne oldu

Iftira at camur at izi kalsin hiyarliga devam etmektesin
ah beeee oglum, ah beee yine icine ettin, yine icine ettin.... Daima siciyorsun be oglum :( OMO BOLHONDOYO BOGONMOYOROM. ahhhhhh be ondan sonra iftira atiyorsun...

Ft kesmez kolay kolay
Nice te oynadigi gibi sola hapsetmek lazim yada saga
Ortalari iyi en azindan :/

Heis kim ilk dedi bilmiyorum ama bu herifin ortaları iyi falan değil ne bilim genel algı oldu sanırım öyle rastgele açıyor top nereye giderse Viscaya baksana topu nişanlıyor mesela topçuların kafaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt