- 27 Ocak 2010
- 138.937
- 105.163
- 5.648
Donk - Ndiaye
---- Akbaba ----
İşte orta saha.
---- Akbaba ----
İşte orta saha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar da iki pas yapamaz. Kimi koyarsan koy osmız bok gibi ve uyumsuz.Donk - Ndiaye
---- Akbaba ----
İşte orta saha.
Yalan mi olursak yine kralin sayesinde olucaz Sneijdercilere ders verecek senelerce oynadi 2 kere champ oldu ki birinde yarim donem oynadi ben iki sene full katki champ.dan champ.a tasidim takimi diyecek
MarcaoBunlar da iki pas yapamaz. Kimi koyarsan koy osmız bok gibi ve uyumsuz.![]()
cikip bu cumleyi sarf ederse kim itiraz edebilir
Bunlar da iki pas yapamaz. Kimi koyarsan koy osmız bok gibi ve uyumsuz.![]()
Galatasaraylılar

sampiyonlar liginde ne bok yedin diye sorsa Sino, ne diyecek? Kac tane Maci KENDIN aldin diye sorsa ne bok yiyecek?Yalan mi olursak yine kralin sayesinde olucaz Sneijdercilere ders verecek senelerce oynadi 2 kere champ oldu ki birinde yarim donem oynadi ben iki sene full katki champ.dan champ.a tasidim takimi diyecek
Marcao
Badou--Fegh
Boyle bir duzeni denemek lazim
Küfür dağarcığımız yarı yarıya düşer diye umuyorum.
sampiyonlar liginde ne bok yedin diye sorsa Sino, ne diyecek? Kac tane Maci KENDIN aldin diye sorsa ne bok yiyecek?
Belhanda tipik isleyen bir sistemin gereksiz bir civisi olarak hatirlanacak
yine bos yaptin böylece be oglum.... Sana az demisim muslera konusunda
Belhandanin olmadigi her kadro kabulumdur.
ah beeee oglum, ah beee yine icine ettin, yine icine ettin.... Daima siciyorsun be oglumHayirdir oglum moglum az demisim yine baslamissin ne oldu
Iftira at camur at izi kalsin hiyarliga devam etmektesin
Ft kesmez kolay kolay
Nice te oynadigi gibi sola hapsetmek lazim yada saga
Ortalari iyi en azindan :/