Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daşaklı üye.... Tebrik ederim. Bu ortamda belhanda'yı savunmak kolay iş değil.
Yaw savunmak değil bu maç özelinde iyi oynadı falan diyecek kadar kör değilim, Lakin bu adamın şekli budur maçta koşmadı bile yani maç seçtiğini kabul ediyorum. Lig maçında kötü oynadığını düşünürsem eleştiririm zaten eleştirdim de. Alanya maçında Marcao'dan sonra bariz en iyiyken tek bu adam suçlu gibi yorumlar vardı onlar aşırı komik işte, o yüzden buradaki yorumların pek bir geçerliliği olduğunu sanmıyorum.

9 milyonluk teklifi yerini dolduramayız diye reddeti hoca muhtemelen.

Ama işte böyle durumalra her zaman hazırlıklı olmak lazım.

Açıkçası her oyuncunun gitme ya da sakatlanma ihtimaline karşın alternatifini düşünmek gerekiyor.

9 milyon Belhanda için için çok çok iyi para.

Bir oyuncuda taraftarı cezbedecek hiçbir şey olmaz mı?

Görev adamı desen o da değil.

Yeryüzünde eşinden sonra kendisi en çok seven de Sneijder'in ve Feghouli'nin gönderilmesi gerektiğini söyleyen Karakullukçulardan Uğur.

Açık mavi ile gösterilen 112 ve 113 mevkisinde iyi bir performans göstereceği hususunda mutabık kalalım derim?

1.jpg

144 daha iyi olur o zaman ;D
41026

Şu 9 10 milyon civarı teklif yazın tekrar gelir de inşallah defolur gider.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatımda gördüğüm en vasat 10 numara olabilir. Homojen bir oyuncu olmasına geçtim oyun anlamında diğerlerinden sıyrılan 1 tek özelliği yok adamın. Çalım, duran top, şut, top çalma, ara pas hiçbiri mi olmaz bir adamda? 1.60'lık Yunus bile maşallah diyeyim her maç ceza sahasından 1-2 tehlikeli şut atıyor kaleye, bu arkadaşı 1.5 yıldır izliyoruz daha kaleci nasıl çıkardı be diyeceğim bir tane şutunu görmedim kaleye. Bu adamdan en iyi ihtimal 2 sene önce Nice'te olduğu gibi ortalama üstü bir 8 numara olur, başka da hiçbir şey olmaz. Tek olumlu özelliği saha içi hırsı. Yalnız sinirini gösterdiği anlarda da ortaya koyacağı bir yetenek olmadığı için çoğunlukla kendi başını yakıyor. Japonya-Çin'de transfer dönemi sürüyor, aldığımız fiyata satabiliyorsak bugün elden çıkarmak lazım. Emre dönsün dönmesin, 10 numarada bunun yerine Yunus'u oynatırım, hiç yoktan bölgeyi gelecek için işgal ediyoruz derim. Ligde bu kadar faydasız bir bu var, bir de Fenerli Benzia.

Bunun anasi babasi bunu seviyorlarmidir?

Ben belhandanın mücadelesine,pres yapmasına ,top kapmasına bazen kilit paslar atmasına birsey diyemem eyvallah ama şut atamamasına derim arkadaş ,bu düzeltilebilir ben bile 10 sene önce berbat olan şutlarímı 2 saat çalışarak güçlendirip ,ayağımı alıştırmıştım falsoya felan buna kızıyorum ben ve diğer arkadaslar ,vallahi düzelir şut billahi düzelir ama iste calismiyor bariz .onu halletse kapali savunmayi delebiliriz uzaktan onu diyoruz.

Ben belhandanın mücadelesine,pres yapmasına ,top kapmasına bazen kilit paslar atmasına birsey diyemem eyvallah ama şut atamamasına derim arkadaş ,bu düzeltilebilir ben bile 10 sene önce berbat olan şutlarímı 2 saat çalışarak güçlendirip ,ayağımı alıştırmıştım falsoya felan buna kızıyorum ben ve diğer arkadaslar ,vallahi düzelir şut billahi düzelir ama iste calismiyor bariz .onu halletse kapali savunmayi delebiliriz uzaktan onu diyoruz.

Pas atmasını diyorsunda son zamanlarda paslardada sıkıntısı var her 3 pasından ikisi isabetsiz pas. Adam resmen rakip takıma çalışıyor.

Pas atmasını diyorsunda son zamanlarda paslardada sıkıntısı var her 3 pasından ikisi isabetsiz pas. Adam resmen rakip takıma çalışıyor.
galiba kafası kutsal topraklarda kalmiş bunun ,bir an önce aldığı maaşın hakkinı vermeli eğer müslümanım ben diyorsa.sonra zaten biz taleul bedra aleynayı söyleriz

Çocuğuna İstiklal Marşı'nı öğreteceğine işine bak!

Artık Alanya'da attığı gol pasının ekmeğini fanboyları bize yedirmeye çalışır. Ama futboldan anlayan insanlar bu yemleri yemez. Bu adam Galatasaray topçusu olamaz. 10 kişilik Hatayspor'a karşı bir şey yapamıyorsan o kramponu ayağından çıkaracaksın.

dünki kupa maçında yine çöphandalığını doğrular nitelikte bir oyun oynadı. trabzon maçında kesiği yemesinin vakti geldi de geçiyor bile. son 15 dakika oyuna girsin. bir atraksiyon yaparsa formayı kapar yoksa sezon sonuna kadar yedek kulübesinde sürünür. sezon sonu da araplar 9 milyon değil 5'e zor alır kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt