Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalım atmıyormuş,şut tekniği zayıfmış, hatta gol asist katkısı yokmuş.
Yahu hepsini geçtim ulan pas tercihlerin bari iyi olsun.Bu kadar basit top kayıpları hep kötü tercihlerden, futbol zekasının olmamasından.
Bunları hiçbirisi olmaz ama futbol bilgisiyle fark yaratırsın.Ama oda yok.

yemin ederim tek iyi yaptığı şey rakip yarı alanında boş alanda pas alışverişine katkıda sağlamak.
Başka hiçbir halt yaptığı yok.Başka bir tane daha özelliği yok.
Ulan çok etkili duruan top kullanırsın o da yok.
Bu adamı 7,8 milyona okutmak nimet nimet...

Beyin çalışmayınca hayır gelmez kastan
Futbol cahilleri sevdalın, cümlesi hastan
Yıllık ücretinin kederi beterdir yastan
Bok mu vardı Malhanda, niye çıktın Fas'tan?

yaz transfer sezonunun açılmasını dört gözle bekliyorum bu hain yüzünden. belki size ütopik gelecek ama şampiyonluğun kaybı bu hain yüzündendir bana göre. içerde oynadığımız fb maçında bile bile yerde oturup rakibini takip etmemesi ve sonucunda jailsondan o golü yemeyecek maçı 2-1 bitirip güle oynaya maç sonunu getirecektik, o cezalar felan vs.. hepsi bu hain yüzünden oldu. adama karşı öyle bir doluyumki adam kazara gol atsa sevinemeyecek durumdayım

Kalsın dediğim güne lanet olsun.

4 maç oynadı unuttuk 1 sene boyunca top kayıplarını.

4 Milyon kazanıp sahada canı isteyince oynayan adam gitsin Arap diyarında naz yapsın.

Yerine oyuncu alamazlar diye korktum.

Satilacak diye haberler ciktiginda zil takip oynayasim gelmisti. Olmadi. Olamadi. Bitirdi bizi be. Cöpoglu cöp.

Adam terlemeden maç bitiriyor birde mücadeleci 8 numara oynuyor diyorlar:) adamın kaptırdığı toplar gol olmasın diye 8 tane sakat verdik hepsi adale sakatlığı. Bari sırtındaki 10 numarayı alın da formanın şekli kalsın.

Kalsın dediğim güne lanet olsun.

4 maç oynadı unuttuk 1 sene boyunca top kayıplarını.

4 Milyon kazanıp sahada canı isteyince oynayan adam gitsin Arap diyarında naz yapsın.

Yerine oyuncu alamazlar diye korktum.

Canı hiç bir zaman top oynamak istemediki Alpay. İstese de önemli değil zaten, oynayamaz yani, yetenek yok herifte, mental olarak da sorunlu birisi.

Tırthanda’nın yerine adam alınmaması da sahadaki oyunu etkilemez. O noktada tek sıkıntı bundan gelen parayı bu sene içinde harcayacak zorunda olmamız ki scout ekibinde hazır bekleyen orta saha adamı da mevcuttur muhtemelen, alırdık birini. Hişbişey olmasa gider şu Savanier isimli herife gömerdik parayı muhtemelen.

Araplarla ön sözleşme falan imzalayalım da vazgeçmesinler sonra.

Canı hiç bir zaman top oynamak istemediki Alpay. İstese de önemli değil zaten, oynayamaz yani, yetenek yok herifte, mental olarak da sorunlu birisi.

Tırthanda’nın yerine adam alınmaması da sahadaki oyunu etkilemez. O noktada tek sıkıntı bundan gelen parayı bu sene içinde harcayacak zorunda olmamız ki scout ekibinde hazır bekleyen orta saha adamı da mevcuttur muhtemelen, alırdık birini. Hişbişey olmasa gider şu Savanier isimli herife gömerdik parayı muhtemelen.

Emre’nin dönüşü ne zaman nasıl olacak kestiremediğim için ve transferde öncelik başka mevkilerde olduğu için sene sonuna anlaşarak kalsın dedim de adamın ayağına değen zarar oluyor.

Kaç tane top kaybetse bütün takım 70 metre depar atmak zorunda kalıyor. 8 veya oyun kurucu top kaybetmeyen kişi olmalı. Bu adam 2 tane top kazanıyor diye 5 tane kaybetme hakkına sahip sanıyor kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt