Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerine mi yoksa yanına biri gelmesi gerektiği konusunda kararsızım ancak güzel rakamlara okutulabilir oyun olarak pek bir dökülme yok bir pazarı var ve istatistiksel olarak iyi durumda.

8-10 Milyon €'ya gönderilebilir duruma göre yerine Jr.Hagi tercihen iyi olabilir fakat Fernando'nun yanına öyle bir isim lazım ki adeta bir mini Kante performansı alabileceğimiz , yani her şeyi yapabilen top taşıyabilen oyunu iki yönlü oynayan ayağı iyi , pas konusunda takımı yukarı çekebilecek biri.

Sut cekebilen bir 10 no lazim. Ekstra gol imkani lazim. Cocuk gibi vuruyor toplara. Fener karsi mutlak kacirdi yine

10-15 papel civarı gelirse gönderilir aksi taktirde kalır takımda.
Fatih hocanın da -resimlerden gördüğümüz kadarı ile ilgileniyor- seneye kalırsa yine ilk 11 oynatıp arka bölgesine ofansif bir pasör/b2b orta saha aldıracağını düşünüyorum.

Ama Allah'ını seven şu adama şut çalıştırsın.Attığı şutlarda kafayı yiyorum.

karabüksporlu herve kage bundan 1000 kat daha iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca'nin bunu sene sonu sutlayacagini sanmiyorum. Antrenmanlarda baya ilgileniyor kendisiyle. Iyi de anlasiyor, skora fazla katki yapmadigi icin yanina ofansif b2b alir bence.

Bu sene oynatmaya mecbur kaldigi icin o kadar ilgileniyor.

Yoksa performansindan futbolculugundan karakterinden falan cok memnun oldugunu düsünmüyorum ben.

Ndiaye olsa yedek kalma durumu olabilirdi belki ama suanda orta sahada adam eksilten tek oyuncumuz konumunda

Oynamadigi zaman orta sahamizin durumu ortada,sivas ve kasimpasa maclarinda izledik gördük

Mac kazandiran bir oyuncu asla olmadi olmayacak ta bos yere beklemeyin

Kendisinden iyi bir 8 numara olur ama 10 numara olmaz,oguzhan örnegini verebilirim bu konuda

Hiçbir şeye yaramayarak hepimizi mest ediyor gerçekten.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi Tolga neyse kazmanin teki herif ön libero da ama sen ofansif oyuncusun nasil vuruyorsun öyle topa. Böyle birsey olamaz.

Takimda stoperler Eray bilmem ne falan dahil en kötü sut atan oyuncu bu apacidir muhtemelen.

Sene sonuna kadar lig+ kupa maçlarında inşallah 1-2 gol atıp 3-4 tane asist daha yapabilirde avrupa da kalbur altı takımların dikkatini çeker 6-8 mil. € bonservis ile yollarımızı ayırırız.Tek beklentim bu Belhanda 'dan

4-1-4-1 oynayan ekibimizde olmazsa olmaz bir oyuncu başka oyunu ileriye taşıyacak bir oyuncu yok çünkü takımda

Boşuna kafa yormayın!
Sene sonu Fatih hoca zaten gönderir bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt