Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonuna kadar lig+ kupa maçlarında inşallah 1-2 gol atıp 3-4 tane asist daha yapabilirde avrupa da kalbur altı takımların dikkatini çeker 6-8 mil. € bonservis ile yollarımızı ayırırız.Tek beklentim bu Belhanda 'dan

Avrupa da alıcısı çıkmaz tahmin ediyorum.. Bunu Katar Ligine, Sneijder'in yanına yollamak lazım.. Ancak orada birseyler yapabilir.

En az 7-8 Milyona satılabilecek piyasası var belkide Dünya kupası performansına göre daha fazlasına

Zarara girmeden elden çıkarırsak büyük başarı

Galatasaray takiminin 10 numarasi 2 golde kalmamali, böyle sut cekmemeli. Ayip yahu. Sessegnon falan oynasa en az bir 7-8 gol atmisti su takimda.

Son vuruslari gercekten kazma bir oyuncu gibi.

yerine acilen eski fenerli şimdilerde bolusporlu andre santosu almalıyız
daha faydalı olacağı kesin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fanboylugu sizden daha yapan varmı iyi oynayan adamı eleştirme kötü oynayanı övme bir durumdasınız gerçekçi olun
Macı ac tekrar izle kim ne oynamış özellikle son 30 dakikayı

Bu Alemin Tek Kralı

Iyi oynamiyor ki övelim. Ara sira cabaladiginda, bari cabaliyor diyoruz.
Ofansa katki neredeyse 0 herifin. Ara sira dursn toptsn ya da chip ball iyi assist yapiyor o kadar. Hayatimda bu kafar rezalet sut ceken 10 no görmedim mesela. Gole katkisi 0 neredeyse

Iyi oynamiyor ki övelim. Ara sira cabaladiginda, bari cabaliyor diyoruz.
Ofansa katki neredeyse 0 herifin. Ara sira dursn toptsn ya da chip ball iyi assist yapiyor o kadar. Hayatimda bu kafar rezalet sut ceken 10 no görmedim mesela. Gole katkisi 0 neredeyse
Ofansa katkı sifirmi maçı geçtim özeti de geçtim sadece Galatasaray 'ın tehlikeli ataklarini izle

Bu Alemin Tek Kralı

Musap reyiz helalin var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah'ın izniyle trabzon maçında formayı yere serip 3 lü çektirecek KRAL

Bu Alemin Tek Kralı

Sonunda kabul ettin :)

Bu Alemin Tek Kralı

Bastan beru diyoruz, Belhanda ne kadar rezalet oldugunu. Umarim gözlerini acmisizdir bu saatden sonra. En gec sezon sonu zaten yollanacaktir süphesiz. Terim sut cekemeyen 10 no ve yavas stoper pek istemez takimlarinda

Bastan beru diyoruz, Belhanda ne kadar rezalet oldugunu. Umarim gözlerini acmisizdir bu saatden sonra. En gec sezon sonu zaten yollanacaktir süphesiz. Terim sut cekemeyen 10 no ve yavas stoper pek istemez takimlarinda
Şut cekenleride gördük Terim mücadele eden hiçbir oyuncuyu göndermez göbek yapıp 5 ml alanlarla karşılaştırma

Sezon sonu balotelli yi önüne alıp arkasına da sadece defans önünde oynamayan b2b alıp vereceğiz coşkuyu

Bu Alemin Tek Kralı

Yahu yeter sabah akşam bu adam hakkında konuştuğunuz.

Yeni bir şey de yok döndür döndür hep aynı şeyler.

Şut cekenleride gördük Terim mücadele eden hiçbir oyuncuyu göndermez göbek yapıp 5 ml alanlarla karşılaştırma

Sezon sonu balotelli yi önüne alıp arkasına da sadece defans önünde oynamayan b2b alıp vereceğiz coşkuyu

Bu Alemin Tek Kralı

Hani en yakin dönemde bütün büyük maclarda damga vuran satmayan 10 no yu diyorsun degil mi? 4. yildizi alirken en önemli iki oyuncudsn birisi, Sl ligine 2 kere tasiyan, gruplardan cikaran, kupa finallere damga vurani diyorsun degilmi?
Belhanda tirnagi kadar yaprsa basarili derim kendisine. En önemlisi büyük maclari birak almasini satmasin yeter

Son dedigini kabul etmiyorum, hatta en son diyecek kisiltden birisin. Sneijderde tam o nu derken dalga gecenlerin haddine degildir, öyle seyler demek ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt