Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik bir 10 numara olarak bakarsanız zaten sevemezsiniz bu adamı. Adamın ayağına top yakışıyor ki en çok kilit pas atan isim de o. Eleştirirken birazcık beyninizi kullanın. Sneijder ile karşılaştırılıp o şekilde eleştiri yapılması çok saçma. Sneijder'de genelde dağa taşa atıyordu topu ama sürekli deniyordu. Pas kaliteleri arasında da bariz bir fark yok.

Son cümleye sadece kahkaha atılır.

sent via GSC

Gol yediriyordu olayları zaten sene başından beri var adamda resmen hastalık oldu şu geri paslar... Gol yedirmese de belhandanın mücadelesi dışında takdir edilecek bir özelliği yok maalesef... O özellikteki i bir adamın çok daha rahat adam eksiltmesi bizi pozisyonlara sokması gerekir.. Şu an alternatifi olmadığı için oynaması şart ama yaza zarar etmeden elden çıkarabilirsek harika olur...
Mesela feghouli de istikrarlı oynamıyor ama adam bildiğin saf yetenek... Üstelik gol-asist olarak bir kanat oyuncusuna göre ciddi katkı sağlıyor belhanda en azından biraz istatistik yapabilseydi eleştiriler daha az olurdu hem vasat hem skora odaklı işleri yok..

It gibi ısırıyor ısırdığı her pozisyon tehlike sürekli takıma direktif veriyor
Presi başlatan presi sonlandıran oyuncu
Kaptığı pas arası kestiği topların hepsi tehlike yarattı
Selçuk eli belinde geziyor bu adam onun arkasını topluyor kaç kere son adam olup top kesti

Alemin Tek Kralı
Millet istiyor ki, Belhanda da ötekiler gibi sağ ve sola garanti paslar atsın.

Sorumluluğu seçmek de suç oldu artık..

Bu takımda beni en çok heyecanlandıran oyuncu. Belki Gomis ve Feghouli kadar katkı veremedi ama bence bu yıl oyun olarak Galatasaray’ın en büyük farkı durumunda.

Şut atmıyor diye eleştiriyorduk, doğru. Bu maçta 2’si isabetli 3 şut atarak bu konuda mesajı aldığını gösterdi.

Kendisinden ekstra bir isteğim var, o da ceza yayı civarında arapas aramak yerine topla daha çok kaleye yürümesi...

Abdullah Bey heyecanınızın nedeni belhandanın kumar gibi oynaması olabilir... Beklentilerimizi o kadar düşürdü ki iyi ara pası atınca kendimizden geçiyoruz..

DZJ2DCdW0AAkixM

Kral'a laf yok

Abdullah Bey heyecanınızın nedeni belhandanın kumar gibi oynaması olabilir... Beklentilerimizi o kadar düşürdü ki iyi ara pası atınca kendimizden geçiyoruz..
Değil mi.. "Belhanda kim?!"

Terim bence de Kroos ve(ya) Veratti yı oynatmalı onun yerine.

Değil mi.. "Belhanda kim?!"

Terim bence de Kroos ve(ya) Veratti yı oynatmalı onun yerine.

Arifciğim üstteki mesajımda belhandanın her türlü bu takımda oynaması gerektiğini yazdım zaten bir okuma zahmeti gösterseydin anlardın.. Ama bu Gs için yeterli bir oyuncu olduğu anlamına gelmez..

Arifciğim üstteki mesajımda belhandanın her türlü bu takımda oynaması gerektiğini yazdım zaten bir okuma zahmeti gösterseydin anlardın.. Ama bu Gs için yeterli bir oyuncu olduğu anlamına gelmez..

Son cümlen çok doğru belhanda her takımda oynar Gs hariç.

Son cümlen çok doğru belhanda her takımda oynar Gs hariç.
Kral'a sıra gelene kadar ne oyuncular oynadı, ve oynuyor GS'ya yakışmayan.
Derdiniz, Sneijder'in intikamını almak başka birşey değil ...sizi Sneijderciler sizi.

Yetenekli Belhanda yı artık rahat bırakın.
Belhanda yı kes..orta saha çöker ve atak yapamayız.

Sen önden koş;
Biz peşinden koşarız Reis!

#10suzOlmaz

Vallahi sneijderi birak, Bari lincoln olsa Adam nerdeyse 3 golle bitirecek sezonu ve 8 assist. Wesley okadar bi berbat sezonda 5 gol ve 15 assist yapti, yani bide gomis gibi forvet yoktu

sent via GSC
Fark yok dedim mi ben? Hayır. Sneijder'in herkeste özel bir yeri var. Çok daha yetenekli ve özel bir oyuncuydu. Şu an takımda en çok dikine oynamaya çalışanlardan biri Belhanda ve göze batacak elbet hataları. Eğer klasik 10 numara olarak bakacaksan Belhanda'ya ben de buna gülerim. Ki eleştirenlere birşey demedim, bunu abartanlara idi lafım eğer düzgün okuduysan. Gereğinden çok eleştiriliyor.

Bu ve feghouili olmasa dun ts ceza sahasina giremezdik.

Yetersiz evet ama elimizde daha iyisi yok suan.
Her zaman dedim Dk'da iyi oynayacak ve yazin katar çine fln saticaz.

Adam şahane pas veya mükemmel şut çekmiyor ama oyunu yönlendiriyor ve gol şansı yaratıyor. F/p olarak yetersiz ama abartıldığı kadar kötü değil. Sezon başından beri aynı ezbere yorumları yazmaya gerek yok.

sent via GSC
Fark yok dedim mi ben? Hayır. Sneijder'in herkeste özel bir yeri var. Çok daha yetenekli ve özel bir oyuncuydu. Şu an takımda en çok dikine oynamaya çalışanlardan biri Belhanda ve göze batacak elbet hataları. Eğer klasik 10 numara olarak bakacaksan Belhanda'ya ben de buna gülerim. Ki eleştirenlere birşey demedim, bunu abartanlara idi lafım eğer düzgün okuduysan. Gereğinden çok eleştiriliyor.

Bariz bir fark yok dedin.

Adam mermi gibi pas atıyor yanındaki takım arkadaşlarına daha nasıl fark olmasın.

Klasik 10 numara olarak değerlendirmediğim için gülemezsin zaten.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt